Film tartalmak

Nino Arisugawa egy rendkívül tehetséges és jó hangú énekesnő. Gyermekkorában azonban elszakították a szerelmétől valamint egy nagyon jó barátjától. Mi... több»
Yui Kusanagi egy átlagos lány, akit egy nem átlagos világba küldenek azzal a különleges céllal,hogy tanítsa meg az isteni teremtményeknek, mit is jele... több»
Hachiman Hikigaya egy különös, nárcisztikus és elszigetelődő személy. Egyáltalán nem hisz a boldog ifjúkorban - egyszer azonban túl messzire megy. Egy... több»

66 Short Peace  (2013)

A Short Peace egy négy kisfilmből álló antológia, amelyben különböző történeteket látunk. Egy magányos utazó történetét ismerhetjük meg, aki egy rejté... több»

NA Tari Tari  (2012)

A Shirahamazaka Középiskolában minden évben megrendeznek egy hangversenyt, ahol a tanulók megmutathatják tehetségük. Konatsu Miyamoto utolsó éves tanu... több»
Takizawa második amnéziája után visszanyeri emlékezetét. Japánba visszatérve azonban nem meleg fogadtatás éri, mivel a volt miniszterelnök törvénytele... több»
Miután Takizawa megmentette Japánt a pusztulástól, rejtélyes módon ismét eltűnt. Fél évvel a cselekedetei után azonban a többi telefontulajdonos ismét... több»
Naruto rejtélyes módon a múltba kerül. Loran városába érve furcsa dolgokat tapasztal - ő rajta áll, hogy a múltat felhasználva megmenti-e a jövőjét. ... több»

NA Bakuman.  (2010)

Moritaka Mashiro gyermekkora óta arról álmodozott, hogy manga rajzoló lesz - azonban egy tragédia miatt kénytelen felhagyni ezzel álmával, így inkább ... több»

NA Star Driver  (2010)

Takuto Tsunashi egy különös helyen ébred egy Cross Isle nevezetű sziget partjára sodródva. Miután megmentik, a helyi akadémiához csatlakozik, majd ham... több»