Listák

Méltatlanul alábecsült kategóriát jelentenek az akciófilmek, melyek ritkán kapnak magas szintű szakmai elismerést a filmkritikusoktól. Azért ilyesmire... több»
A zombik, azaz élőhalottak régóta foglalkoztatják a horrorszerető mozinézőket. A legelső zombis film 1932-ben készült (White Zombie) fekete-fehér kivi... több»
Különleges filmes kategóriát jelentenek szerintem a katasztrófafilmek, mert cselekményeik középpontjában rendszerint olyan események állnak, melyek tö... több»
A filmek világában teljesen külön kategóriát képeznek az úgynevezett kémfilmek, melyekben egy-egy hírszerző ügynökség és/vagy egy konkrét hírszerző, -... több»
Mivel a háborús filmeknek óriási a rajongótábora, mindig nagy érdeklődés és vita övezi az olyan listákat, melyek a legjobbakat próbálják meg összeszed... több»
Különleges és sajátos kategóriát képeznek a filmvilágon belül a kommandós filmek, azok az alkotások, melyek egy-egy különlegesen képzett katonai egys... több»
A Marvel-hősök világa számtalan nagy kedvencet takar, ám a sorrend-kialakítás, illetve pusztán a 10 legjobb kiemelése nagyon megosztó feladat. Az én l... több»