Film tartalmak

Dick meghalt múlt éjjel, Zeke és Earl pedig nagyon nem szeretnék, ha bárki megtudná, hogyan. Nagy kár, mivel a hírek egy alabamai kisvárosban gyorsan ... több»
Elvadult és elhagyatott cicák tízezrei randalíroznak New York utcáin. Mivel a város erőforrásai nem bizonyulnak elégnek a probléma megoldásához, amatő... több»
Egy család három generációja együtt él át egy élményt Sintrában, Portugáliában, mely megváltoztatja az életüket. ... több»
A film központjában egy lány áll, aki egy pónit örököl, mely hihetetlen erős barátságot alakít ki féltestvére terrierjével, akinek szokásává válik a l... több»
Contagem városának lakói minőségibb életre vágyódnak. A motiváció szíve egy nő, Selma, aki a világ szívéről álmodik, mely bárhol lehet mindaddig, amíg... több»

54 Longa noite  (2019)

Eloy Ensico felfedezi a Franco uralma alatt álló Spanyolország hangulatát és életvitelét új filmjének készítése közben. Filmje elkészítésében nem szín... több»
Egy szépséges színésznő szakmai kihívással szembesül, amikor testi fogyatékossággal élő kollégájával kell együtt dolgoznia egy európai rendező angol n... több»
Chilly Gonzales egy Grammy-díjas zeneszerző, zongorista és showman. Sok műfajban kipróbálta magát, mint például a rap, electro, zongoradarabok és végü... több»
Kat Emersonra ráférne egy karácsonyi csoda. Az ambíciózus énekes-író nagy álmokat sző, de mindennapos problémái még nagyobbak. Gonosz mostohaanyja és ... több»
Gabriela egy átlagos városi lány, aki spontán benevez egy versenyre, és nyer egy rusztikus, Új-Zélandon elhelyezkedő kocsmát.  ... több»