Értékelések (15)

Nagyon érdekes, felkavaró és hátborzongató történet. Csak ajánlani tudom, de nem a gyenge idegzetűeknek.... több»
Ezek a rövid történetek nagyon jól kitöltik az időt a 3 és 4 évad között, bárcsak hosszabbak lennének.... több»
2021. 05. 31.
Nem igazán fogott meg a történet, nagyon lassan halad előre és unalmassá vált egy idő után.... több»
2021. 04. 12.
Nagyon jól bemutat egy kapcsolatot a 80-as években és a barátok is érdekesek, viszont feleslegesen hosszú.... több»
2021. 03. 17.
Egész egyszerűen zseniális, nem találok rá szavakat. Ennél jobb animációs filmet idén már nem fogunk látni, erről meg vagyok győződve!... több»
2021. 02. 25.
Szerintem mindenkinek látnia kellene a filmet, érdekes témákat vonultat fel, mint például az élettel való szembenézés, alkalmazkodás, szembesülni álmainkkal és kudarcaink... több»
Helytelen, idejétmúlt, kegyetlen és tudománytalan módszerek. Pedig nagyon vártam, mi sül ki belőle.... több»
A film erős audiovizuális történetmeséléssel dolgozik, ezért nagyon sok teret hagy a csendnek, mint az emberi lelket leginkább felfedő médiumnak, úgyhogy határozottan nem... több»
2020. 06. 15.
A fiammal együtt láttuk, néha ránéztem az arcára, és láttam, ahogy szinte végig mosolyog, ettől pedig nekem is jó kedvem lett. Nyugodt szívvel ajánlom családi programnak,... több»
2020. 05. 30.
Nosztalgikus élmény volt, a stáblista nélkül is tippeltem volna, hogy Greg Danielsnek van valami köze a sorozathoz. Nem az a sorozat, amiről áradozni lehetne, de meg kell... több»
2020. 04. 05.
Nagyon rövid és van nehány harcjelenet, amik nevetségesek. De ennek ellenére egy erős film, főleg Christian Bale alakítása miatt. Ezen kívül talán az egyetlen olyan film,... több»
2020. 03. 30.
Dinamikus, de meglehetősen jelentéktelen vígjáték. Tucatjával láthattunk már hasonlókat.... több»
2020. 03. 05.
Ha mást nem is, egyfajta életérzést mindenképp közvetít Gianni Di Gregorio filmje. Teljesen átélhetővé válnak a nyugdíjasok problémái, ezáltal finoman burkolva egy kis kr... több»
2020. 02. 29.
Na kérem szépen, ezt a filmet látni kell. Van benne végzet asszonya, korrupt zsaru, drogcsempészek meg miegyéb, ami egy jó thrillerhez kell, ráadásul olyan humorral van a... több»
2020. 02. 17.
A nagyon bejövős első rész után tűkön ülve vártam a folytatást, ami szerencsére hozta az előző rész szintjét. Ugyanaz a könnyed humor és lazaság jellemzi. Itt is látszik ... több»