Film tartalmak

Felix Kersten (Woody Harrelson), a neves, apolitikus gyógymasszőr a náci Németország egyik leghatalmasabb és legrettegettebb emberének, a krónikus bet... több»
Claire Reynolds a párizsi útja előtti éjszakán egy titokzatos, jóképű idegennel találkozik. Ez az utolsó dolog, amire emlékszik, mielőtt felébred a re... több»
Nam és Việt mindketten fiatal bányászok, és múló pillanatokat ápolnak, tudván, hogy egyikük hamarosan új életet kezd a tengeren túl. Az indulás azonba... több»
A fafaragó Geppetto egy bűntény helyszínén eldobott és Agatha, egy sötét szekta papnője által megátkozott fadarabból farag egy bábut, amely nemrég elh... több»
A film egy kisvárosi ember útját követi. Egy frissen kötött házasságban próbál eligazodni a kellemetlenkedő házastárs, a kíváncsi szomszédok és saját ... több»
Mumbaiban egy megrendezett házasság sötétségbe torkollik, amikor a gerinctelen férj végignézi, ahogy felesége kegyetlen, vad erővé változik. ... több»
A sorozat egy katonai szuperemberekből álló csoportot követ nyomon, amelyet egy emberi vezető, egy vérfarkas, egy vámpír, Frankenstein szörnye és egy ... több»

NA Un prince  (2023)

Pierre-Joseph, a kertészetet tanuló diák a mentoraival és botanikatanárával való érintkezése a tudomány, a szex és a meditáció eredeti fúziójához veze... több»
Egy alacsonyabb ligás baseballcsapat egy játékos haldokló édesapjának szenteli a szezonját. Ezzel elérik a lehetetlent, és bejutnak a World Series dön... több»
Egy nemrég szabadult bűnöző bosszút akar állni azokon, akik bemártották és börtönbe juttatták. ... több»