14(!) új streaming sorozat érkezik a jövő héten, itt a teljes lista (Netflix, SkyShowtime, Amazon Prime - 44. hét, 2023)

Ahogy odakint egyre inkább őszibe fordul az időjárás, úgy egyre jobb otthon bevackolni magunkat a TV elé egy tál pattogatott kukoricával valamelyik kedvenc sorozatunk elé. Ebben a legnagyobb streaming szolgáltatók, mint a Netflix, a SkyShowtime vagy épp az Amazon Prime hétről hétre a segítségünkre siet. Jövő héten például nem kevesebb mint tizennégy új sorozat- és évadpremiernek örülhetünk. Mutatjuk is, hogy mi vár ránk!

#14

valóságshow

Netflix

A sorozat 7. évadában az Oppenheim Group ügynökei robbanásveszélyes irodai politikát folytatnak, fejlődő barátságokat ápolnak, a trükkös lakáspiacot próbálják megoldani és... több»

A sorozat 7. évadában az Oppenheim Group ügynökei robbanásveszélyes irodai politikát folytatnak, fejlődő barátságokat ápolnak, a trükkös lakáspiacot próbálják megoldani és lenyűgöző új üzletekkel találkoznak. Évadpremier november 3-án a Netflixen.
#13

családi | dráma | vígjáték

Netflix

Egy újonnan összeolvadt család és két merőben ellentétes mostohatestvér, Erin és Aaron kalandjai, akik a zene révén találják meg a közös hangot. több»

Egy újonnan összeolvadt család és két merőben ellentétes mostohatestvér, Erin és Aaron kalandjai, akik a zene révén találják meg a közös hangot. Premier november 3-án a Netflixen.
#12

dráma

Netflix

Egy fiatal ápolónő eltökélt szándéka, hogy fényt hozzon a gondozottak világába. Próbál eligazodni a mentális betegségek között, és az azokat körülvevő sokszínű... több»

Egy fiatal ápolónő eltökélt szándéka, hogy fényt hozzon a gondozottak világába. Próbál eligazodni a mentális betegségek között, és az azokat körülvevő sokszínű történetekben. Premier november 3-án a Netflixen.
#11

akció | animáció | kaland

Netflix

Az Edo-korabeli Japánban egy kardforgató mester álruhában él, és bosszúra készül. több»

A XVII. századi Japánban, amikor a határok zárva voltak a külvilág előtt, a polgárok soha nem látnak olyan arcot, amely nem japán, kivéve az illegális kereskedelem ritka eseteit. Hősünk, Mizu tudja, hogy Japánban csak négy fehér férfi élt a születése idején, és elindul, hogy megölje ezeket a férfiakat, akik közül az egyik az apja lehet, aki „szégyen teremtményévé” tette. De a bosszú még nehezebb a nők számára, ezért Mizunak el kell rejti nemét és kék szemét. Az első epizód november 3-án a Netflixen.
#10

86 Frasier  (2023)

(1)

vígjáték

SkyShowtime

Frasier visszatér Bostonba, ahol új kihívásokkal kell szembenéznie, új kapcsolatokat kell kialakítania, és egy-két régi álmát végre valóra kell váltania. több»

Frasier visszatér Bostonba, ahol új kihívásokkal kell szembenéznie, új kapcsolatokat kell kialakítania, és egy-két régi álmát végre valóra kell váltania. November 3-tól a SkyShowtime-on.
#9

akció | animáció | kaland

Amazon Prime Video

A 18 éves Mark Grayson pont olyan, mint a többi korabeli srác – kivéve, hogy az apja a bolygó legerősebb szuperhőse, vagy legalábbis az volt. Nolan árulása után Mark még mindig... több»

A 18 éves Mark Grayson pont olyan, mint a többi korabeli srác – kivéve, hogy az apja a bolygó legerősebb szuperhőse, vagy legalábbis az volt. Nolan árulása után Mark még mindig nem tért magához, és újjá kell építenie az életét, miközben egy sor új fenyegetéssel kell szembenéznie, és legnagyobb félelmével küzd – azzal, hogy olyanná válhat, mint az apja, anélkül, hogy tudna róla. Évadpremier november 3-án az Amazon Prime-on.
#8

67 Ferry: A sorozat  (2023)

(1)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Ferry Bouman kezdő xtc-producerként próbálja megvetni a lábát a brabanti alvilágban. Johnnal, sógorával, Larsszal, Remcóval és Dennisszel együtt harcol a megingathatatlan... több»

Ferry Bouman kezdő xtc-producerként próbálja megvetni a lábát a brabanti alvilágban. Johnnal, sógorával, Larsszal, Remcóval és Dennisszel együtt harcol a megingathatatlan drogbáróval, Arie Tackkel és egy hírhedt motoros klubbal, hogy kivívja helyét a csúcson. De csak amikor szerelme, Danielle megismeri Ferry és az üzlet sötét oldalát, válik világossá, milyen árat kell fizetnie azért, hogy a legnagyobb legyen. Premier november 3-án a Netflixen.
#7

73 Onimusha  (2023)

(1)

akció | animáció | kaland

Netflix

Az Onimusha című videojátékok alapján készült animesorozat. több»

Az új animációs sorozat a korai Edo-korszakban játszódik, amikor Japán a béke felé mozdult el, és a hadviselés a történelembe vonult be. Az idősödő Musasi a mitikus Oni kesztyűvel felfegyverkezve epikus utazásra indul, hogy legyőzze a leselkedő démonokat. Premier november 2-án a Netflixen.
#6

animáció | kaland | vígjáték

Netflix

Amikor egy sötét erő az Egyszarvú-sziget elpusztításával fenyeget, egy bátor tinédzsernek és öt iskolatársának fel kell lázadnia, hogy megvédjék szeretett mágikus... több»

Amikor egy sötét erő az Egyszarvú-sziget elpusztításával fenyeget, egy bátor tinédzsernek és öt iskolatársának fel kell lázadnia, hogy megvédjék szeretett mágikus akadémiájukat. Premier november 2-án a Netflixen.
#5

dokumentum | krimi | történelmi

Netflix

Különböző felektől olyan új felismerések látnak napvilágot, amelyek kérdéseket vetnek fel Jens Söring elítélésével kapcsolatban, akit akkori barátnője szüleinek 1985-ös... több»

Különböző felektől olyan új felismerések látnak napvilágot, amelyek kérdéseket vetnek fel Jens Söring elítélésével kapcsolatban, akit akkori barátnője szüleinek 1985-ös meggyilkolásáért ítéltek el. Az első epizód november 1-én debütál a Netflixen.
#4

dokumentum

Netflix

A szent kincseket, amelyekről úgy tartják, hogy csodás erőkkel bírnak, zár alatt tartják. Felfedezhetjük a katolikus ereklyék történelmét – és rejtett titkaikat. több»

A szent kincseket, amelyekről úgy tartják, hogy csodás erőkkel bírnak, zár alatt tartják. Felfedezhetjük a katolikus ereklyék történelmét – és rejtett titkaikat. Premier november 1-én a Netflixen.
#3

dráma | romantikus

Netflix

A tökéletes kretek cigaretta elkészítéséhez szükséges ízletes fűszerek hangulatos keveréke közepette két lélek egy hatalmas románcba kezd az 1960-as évek Indonéziájában. több»

A tökéletes kretek cigaretta elkészítéséhez szükséges ízletes fűszerek hangulatos keveréke közepette két lélek egy hatalmas románcba kezd az 1960-as évek Indonéziájában. Az első epizód november 1-én debütál a Netflixen.
#2

77 A láthatatlan fény  (2023)

(6) (2)

dráma | háborús | történelmi

Netflix

Marie-Laure, a vak francia tinédzser és Werner, a német katona története, akiknek útjai a megszállt Franciaországban találkoznak, amikor mindketten megpróbálják túlélni a... több»

Marie-Laure, a vak francia tinédzser és Werner, a német katona története, akiknek útjai a megszállt Franciaországban találkoznak, amikor mindketten megpróbálják túlélni a második világháború pusztításait. Premier november 2-án a Netflixen.
#1

68 Special Ops: Lioness  (2023)

(9) (2)

akció | dráma | thriller

SkyShowtime

Egy fiatal tengerészgyalogost arra kér fel a CIA, hogy barátkozzon össze egy terroristacsoport vezérének lányával, hogy belülről buktassa meg a szervezetet. több»

Egy fiatal tengerészgyalogost arra kér fel a CIA, hogy barátkozzon össze egy terroristacsoport vezérének lányával, hogy belülről buktassa meg a szervezetet. Premier október 30-án a SkyShowtime-on.