2024 legizgalmasabb sci-fi megjelenése lesz, végre itt a premierdátum

A rajongók már izgatottan várják a jövő évet, amikor a Fallout sorozat végre megjelenik az Amazon Prime Videón élőszereplős formában.

A Fallout-sorozat 1997 óta létezik, a sorozat utolsó önálló kalandja 2015-ben jelent meg, és a megjelenés napján több mint tizenkétmillió példányban kelt el.

Bár az idei Gamescomon már volt egy első teaser, az csak 2024-et jelentette be megjelenési dátumként. Most végre pontosították ezt a dátumot, és az Amazon Prime Video elárulta, hogy mikor lépünk be a Fallout nukleáris poszt-apokalipszis világába!

Az első epizód 2024. április 12-én válik elérhetővé a streaming platformon.

A videojáték-sorozaton alapuló sorozatot a rajongók már nagyon várják - különösen az őrült történetszálak, a néha elég cinikus humor és az RPG (poszt-apokalipszishez képest) rendkívül eleven világa azok az elemek, amelyeket a sorozat rajongói viszontlátni remélnek az élőszereplős megvalósításban.

Nos, a játék szerelmesei 2024 tavaszán meggyőződhetnek arról, hogy az adaptáció mennyire váltja be a hozzá fűzött reményeiket.

A játékról

A Fallout egy nagymúltú RPG videojáték-sorozaton alapul, amelyben a játékos egy nukleáris apokalipszis túlélőjének szerepében találja magát. Nemcsak a nukleárisan szennyezett világ veszélyeivel kell megbirkóznia, hanem egyre újabb és újabb felszerelésekkel és képességekkel kell fejlesztenie magát, hogy életben maradhasson.

Mi lesz a történet?

A sorozat spin-offja nem a játéksorozat egyik fő történetszálára fog épülni, hanem egy új történetet mesél el a posztapokaliptikus Los Angelesben.

Kik vesznek részt a sorozat megvalósításában?

A szereplők között megtaláljuk Ella Purnellt (Túlélőjátszma), a "Tarantino-színész" Walton Gogginst(Aljas nyolcas) és a Twin Peaks főszereplője, Kyle MacLachlant. Emellett a Westworld sikerduóját, Jonathan Nolant és feleségét, Lisa Joy-t is megnyerték az adaptációhoz. Mindketten a Fallout producerei lesznek, és a forgatókönyvekért is ők felelnek.