3 éve hunyt el Chadwick Boseman, így tisztelgett előtte a Fekete Párduc színésznője

Chadwick Boseman három évvel ezelőtt, augusztus 28-án hunyt el vastagbélrákban. Halálának híre megdöbbentette a rajongókat és a filmes szakmát egyaránt, Lupita Nyong'o a mai napon pedig egy meglehetősen szívhez szóló fotóval tisztelgett a néha sztár emléke előtt.

“Három évvel ezelőtt ezen a napon valami rendkívül hatalmas fájdalmat éreztem” - írja a színésznő az Instagramon közzétett fotó mellett.

“Ezt a fotót a repülőtéren vettem fel, amikor 2018-ban megérkeztünk Dél-Koreába. Épp akkor tanultuk meg, hogyan kell az ujjainkkal babaszívet formázni. Fantasztikus napokat töltöttünk ott, ez az emlék pedig hatalmas örömmel tölt el” - írja Nyong'o.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lupita Nyong'o (@lupitanyongo) által megosztott bejegyzés

“A halált nehéz megérteni, talán még nehezebb elfogadni. De az a szeretet, amit az életével hozott, táplálni fog minden évfordulót, ami a távollétét jelzi. Lehet, hogy Chadwick már nincs a köztünk, de a szívünkben mindig ott lesz” - tette hozzá a színésznő.

A 2022-ben megjelent Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! már Chadwick Boseman nélkül készült el, Lupita Nyong'o pedig egy korábbi interjúban elmondta, hogy a színész jelenléte nélkül rendkívül üres és nyer volt számára a forgatás.

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

T'Challa, ismertebb nevén Fekete Párduc, Wakanda királya 2022-ben visszatér a mozivászonra! A Marvel moziverzumának ötödik fázisába tartozó Fekete Párduc 2 rendezői székét a... több»