670 millió megtekintett percet húzott be a Netflix új sikersorozata, az eredeti streaming filmek mezőnyében a Prime Video dominált (április 5-11., USA)

A Netflix új sorozata, a Ripley, amely Patricia Highsmith The Talented Mr. Ripley (A tehetséges Mr. Ripley) című művén alapul, az április 5-11. közötti héten az eredeti streaming sorozatok között az első helyen végzett a Luminate adatai szerint Észak-Amerikában.

Az új sorozat nyolc epizódja mintegy 670,1 millió percnyi nézettséget húzott be, amivel letaszította A 3-test problémája című sci-fit az első helyről. A Netflix másik friss szériája, a Megmagyarázhatatlan jelenségek aktái című bűnügyi dokumentumfilm 531,3 millió perc nézettséggel a második helyen végzett, ami jelentős, 276%-os nézettségnövekedést mutat az első teljes héten.

72 Ripley  (2024)

dráma | krimi | thriller

Tom Ripley, a hatvanas évek elején New Yorkban élő szélhámos egy gazdag ember megbízásából Olaszországba utazik, hogy megpróbálja meggyőzni csavargó fiát, Dickie Greenleafet,... több»

Az eredeti streaming filmek között a Netflix Interjú a herceggel című filmje 278,6 millió megtekintett perccel a 2. helyen debütált, ami körülbelül 2,7 millió megtekintést jelent. Az Amazon Prime Video Országúti diszkó című filmje továbbra is jól teljesített, és harmadik hete őrzi az első helyét, ezúttal 295,1 millió megtekintett perccel növelte a nézettségét. A harmadik helyen a szintén figyelemre méltó teljesítménnyel végzett A könnymester legendája, mely 212,5 millió megtekintett perccel zárta a hetet.

akció | thriller

Egy volt UFC-bunyós a megélhetéséért küzd. Miután egy Florida Keys-i roadhouse tulajdonosa rátalál, hogy a kocsijában alszik, kidobóember lesz, és belekeveredik a törvényen... több»