A 3 legjobb új sorozat, amiről nem érdemes lemaradnod ezen a héten (március 4-március 10)

Izgalmas hét elé nézünk, hiszen a legnagyobb streamingszolgáltatók az előttünk álló napokban sem hagynak minket friss megjelenések nélkül. Már nézhető  A rezsim, holnap jön a Szigorú szeretet: A fegyelmezés árnyoldala, és persze ne feledkezzünk meg az Úriemberekről sem.

Alábbi összeállításunkban három olyan sorozatot ajánlunk, amelyeket egyszerűen nem érdemes kihagyni ezen a héten. Kellmes böngészést és jó szórakozást kívánunk!

#3

40 A rezsim  (2024)

(5)

dráma

HBO Max

Egy bomlóban levő autoriter rezsim palotájának falai között eltöltött egy év története. több»

Kate Winslet mint diktátor. Bármennyire is furcsán hangzik a színésznő valóban egy ilyen szerepben tér vissza az HBO Max új sorozatában. A politikai intrikákkal és botrányokkal teli, hatrészes dráma mindemellett olyan sztárszereplőket is felvonultat majd, mint Hugh Grant, Andrea Riseborough és Martha Plimpton. A történet pedig egy épp felbomlóban lévő autoriter rendszer és annak vezetője körül bontakozik ki. A sorozat március negyedikén debütál a platformon.
#2

dokumentum | krimi

Netflix

Évekkel azután, hogy fegyelmező iskolába küldték, egy nő, akit még mindig kísértenek az élményei, leleplezi a megdöbbentő ifjúsági programot. több»

Rendező: Katherine Kubler
A komor, megdöbbentő dokumentumfilm-sorozat a "viselkedésmódosító programok" világát tárja fel az Egyesült Államokban. Az oktatás e mélyen baljós "újításai" során a szülők fizetnek azért, hogy gyermekeiket elragadják és brutális fegyelmező iskolákba vigyék, ahol kegyetlen bánásmódban részesítik őket. Katherine Kubler rendezőt tinédzserként az egyik ilyen intézménybe küldték, és az emlék még mindig traumatizálja. Az előadás részben nyomozás, részben személyes szembenézés a múlttal. A dokusorozat március 5-én debütál a Netflixen.
#1

76 Úriemberek  (2024)

(11) (1)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Eddie Horniman megörökölte angol arisztokrata apjának jelentős vagyonát, és ő lesz Halstead legújabb hercege. Viszont rádöbben, hogy a birtok Európa legnagyobb marihuánafarmján... több»

Guy Ritchie 2019-ben megjelent azonos című filmje új lendületet kap ezzel a sorozattal. A történet szerint Eddie Halstead apja halála után átveszi a családi bizniszt, ám ezzel együtt nem csupán a vagyon, hanem egy rakás gond és alvilági fenyegetés is a nyakába zúdul. Persze csak idő kérdése, hogy "hősünk" formába jöjjön és ráérezzen a gengszterélet valódi ízére. Az Úriemberek március 7-én debütál a Netfflixen.