A 90-es évek ikonikus színésznőjével jön Liam Neeson Csupasz pisztoly-rebootja

Nem más, mint Pamela Anderson csatlakozik Liam Neesonhoz Csupasz pisztoly rebootjában. A rendező és egyben executive producer Akiva Schaffer lesz, a film pedig várhatóan 2025. nyarán érkezik majd.

Bár azt még nem tudni hogy kit játszik, de feltételezzük, hogy ő lesz a romantikus főszereplő Neeson Frank Drebin Jr.-ja mellett. Annak idején ezt a szerepet Lisa Marie Presley játszotta Leslie Nielsen Frank Drebin hadnagya szerelmeként. Kíváncsian várjuk, vajon milyen lesz Neeson és Anderson kémiája!

Pamela Andersontól egyébéként sem idegen a vígjáték műfaja. A színésznő szerepelt a Horrorra akadva 3. és a Superhero Movie című filmekben is.

Neeson egyébként így mesélt a rebootról:

"Vicces, mert közvetlenül karácsony előtt a fiaimmal néztük az Akadémia vetítéseit, és próbáltunk találni valami butaságot, valami ostoba filmet, amin nevethetünk. Természetesen nem találtunk semmi könnyedet, mivel mindegyik nagyon súlyos és nemzetközi alkotás volt. Úgy értem, zseniális filmek, de mind nagyon súlyosak."

"Amikor Seth MacFarlane megkeresett ezzel a projekttel - ez most körülbelül két éve volt -, azt gondoltam, igen, azt hiszem, meg tudom csinálni, amíg halálosan komolyan játszom, és nem próbálom utánozni Leslie Nielsent. Ő csodálatos volt. [...]Már nagyon várom. Jó a forgatókönyv, és van benne néhány igazán vicces pillanat." - nyilatkozta Neeson a The Hollywood Reporternek.