Varázslatos mesével készül az őszre a Disney, megérkezett a Kívánság legújabb előzetese.

Az animációs film eredeti szinkronszerepében Ariana DeBose kölcsönözte a hangját Ashának, egy 17 éves lánynak, aki Rosas varázslatos királyságában él, egy fantasztikus helyen, amelyet Magnifico király ural, és amely az emberek kívánságaira és reményeire épül. 

“Asha a tökéletes hétköznapi hős. Asha azon a szakadék szélén áll az életben, amikor valaki idealista, nyitott, elfogadó és jól érzi magát. A Disney legújabb hősnője előtt feltárulnak a világa hibái, miközben végigjárja az útját. Kezdi érezni azt a tüzet, amit sokan éreznek ebben a korban” - nyilatkozta a produkcióval kapcsolatban Jennifer Lee, a Disney Animation írója és kreatív igazgatója.

Mindemellett Lee hozzátette, hogy reméli, hogy sokan azonosulni tudnak majd az új karakterrel. 

A Kívánság további eredeti szinkronszerepeiben érkezik Chris Pine, Alan Tudyk, Victor Garber, Natasha Rothwell, Harvey Guillen, Jon Rudnitsky és Della Saba, a produkció idén november 23-án kerül a hazai mozikba.

68 Kívánság  (2023)

animáció | családi | kaland | vígjáték

Asha, a 17 éves, éles eszű és szerettei iránt nagy odaadással viseltető lány Rosasban él, egy olyan királyságban, ahol szó szerint minden kívánság teljesülhet. Egy... több»