A Forma-1 sztárja megbánta, hogy nem vállalta a Top Gun 2-t

Lewis Hamilton egy Forma-1-es filmen dolgozik Joseph Kosinski rendezővel, amelynek Brad Pitt lesz a főszereplője.

Hamilton már korábban is tehetett volna kitérőt egy hollywoodi szuperprodukcióban, ugyanis majdnem csatlakozott a Top Gun: Maverick stábjához. A többszörös Forma-1-es világbajnok a GQ-nak adott interjújában hangot adott a sajnálatának, hogy a sűrű időbeosztása miatt végül lemaradt a lehetőségről.

"Először is, még csak nem is vettem színészi órákat. És nem akarok én az lenni, aki cserbenhagyja ezt a filmet. Másodszor pedig, egyszerűen nem volt elég időm. Emlékszem, hogy el kellett mondanom Joe-nak és Tomnak - és ez összetörte a szívemet. Aztán persze megbántam, amikor megmutatták a filmet, és azt mondták: "Én is lehettem volna az!"."

Hamilton produceri szerepében arra törekszik, hogy a sport rajongóinak és azoknak is hiteles legyen a film, akik nincsenek otthon a Forma-1 világában, és versenyzői tapasztalataiból merítve tanácsot adjon arra vonatkozóan, hogy a versenyzés valójában mivel jár, és mit találnának vonzónak a rajongók.

akció | dráma

SkyShowtime (2023.02.14.)

A légierőnél töltött három évtizednyi szolgálat után Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) tesztpilótaként folytatja karrierjét. Nem akarja, hogy kitüntetésben részesítsék,... több»