A legnagyobb streaming szolgálgatóknak újabb konkurenciával kell szembenézniük, úgy tűnik ugyanis, hogy a Disney+ és az Apple TV mellett a legnagyobb torrentportál, a The Pirate Bay is beszáll a buliba.

Noha korábban a The Pirate Bay már tett egy hasonló kísérletet az oldalon történő streamingre, a szolgáltatás nem örvendett különösebben nagyobb népszerűségnek, tekintve, hogy igencsak rossz minőségben lehetett megnézni a videókat.

A The Verge magazin értesülései szerint a filmek adatlapján egy kis ikon jelzi majd, hogy a letölteni kívánt tartalom megnézhető-e online, egyelőre azonban nem tudható, hogy a portálnál esetleg külső megoldásokat is használnak-e az új szolgáltatáshoz.

Bár alig egy hónapja rajtolt el a Disney+ saját gyártású sorozata, A mandalori máris az év egyik legnagyobb számban letöltött tartalmává vált, beelőzve az utóbbi évek egyik legnépszerűbb HBO sorozatát, a Trónok harcát is.

Hogy mindez mennyire veszélyezteti a jövőben akár a Netflix, akár az Amazon vagy épp az HBOGo fizetős szolgáltatásait az egyelőre megjósolhatatlan.