Andrew Garfield (galériánkban) a közelmúltban alaposan meglepte a rajongókat, miután elárulta, hogy korábban mely szerep kapcsán is tartották túl csúnyának ahhoz, hogy megkapja azt.

Az Entertainment Tonight magazinnak adott interjúban a színész elmondta, hogy annak idején maga is jelentkezett a 2008-ban megjelent Narnia krónikái castingja során Caspian herceg szerepére.

A szerepet végül Ben Barnes kapta meg, Andrew Garfield azonban képtelen volt belenyugodni a döntésbe, így több alkalommal is érdeklődött, hogy miért is nem rá esett a választás.

“Végül megtörték a hallgatás, és megmondták, hogy azért, nem én kaptam szerepet, mert nem tartottak elég jóképűnek” - mesélte a színész.

Garfield azt is elárulta, hogy ő és Tobey Maguire beosontak a Pókember 3 egyik vetítésére, hogy maguk is láthassák a közönség reakcióját, amely persze számukra is rendkívül felemelő volt.

A színészt legutóbb a Tammy Faye szemei című filmben láthattuk Jessica Chastain oldalán, mely jelenleg is streamelhető a Disney+-on.

dráma | életrajzi | történelmi

Tammy Faye Bakker az egész világot elbűvölte egykor. A televíziós lelkipásztor felemelkedésének és bukásának története ez, amely különös életutat tár fel. A Cukorláz és... több»