Az 5 legjobban várt sorozat, amit nem szabad kihagyni novemberben!

Úgy tűnik, a streaming platformok az év végére tartogatták az igazi nagy durranásaikat!

Az ebben a hónapban megjelenő új tévéműsorok a presztízsdrámáktól az animációs sorozatokig terjednek.

A következőkben végigvesszük az öt legjobban várt címet (a Rotten Tomatoes felhasználói szerint), és az filmeknél megtaláljátok a történetek összefoglalói mellett a megjelenési dátumokat is.

#5

akció | animáció | kaland

Amazon Prime Video

A 18 éves Mark Grayson pont olyan, mint a többi korabeli srác – kivéve, hogy az apja a bolygó legerősebb szuperhőse, vagy legalábbis az volt. Nolan árulása után Mark még mindig... több»

Invincible: 2. évad - Megjelenés: nov. 10. / A Prime Video's Invincible 2. évada már tökéletes 100 százalékos pontszámot ért el a Rotten Tomatoes-on a héten debütálva – bár ez csonka debütálás. A rajongók négy új epizódot kapnak, majd a műsor 2024 elejéig szünetel. Szerencsére azonban a varázslat visszatért a 2. évadban, és a rajongók a Robert Kirkman, Cory Walker és Ryan Ottley úttörő képregényén alapuló sztori lenyűgöző folytatását kapják. A 2. évadának összefoglalója: „A történet a 18 éves Mark Grayson körül forog, aki pont olyan, mint minden vele egyidős srác – kivéve, hogy az apja a legerősebb szuperhős a bolygón. Az 1. évadban még mindig Nolan árulásától levert Mark azért küzd, hogy újjáépítse életét, miközben rengeteg új fenyegetéssel néz szembe és küzd a legnagyobb félelmével..."
#4

dráma | krimi | thriller

A Fargo évtizedeken, városokon és családokon keresztül utazott, és ez az ötödik évadban sem lesz másképp: 2019-ben játszódik, mikor az emberrablás nem emberrablás, és mi van,... több»

Fargo: 5. évad - Nov. 21.-től, nálunk valószínűleg az HBO Maxon. / A Fargo ötödik évada Minnesotában és Észak-Dakotában játszódik, főszereplői pedig Dot Lyon – egy tipikusnak tűnő középnyugati háziasszony, akit Juno Temple alakít, és aki bajba kerül a hatóságokkal egy olyan titkos életének köszönhetően, amelyről azt hitte: ez már a múlt. Rancher, prédikátor és seriff Roy Tillman (Jon Hamm) eközben évek óta keresi őt. A hivatalos összefoglaló az új évadról: „Mivel a legmélyebb titkai kezdenek feltárulni, Dot megpróbálja megvédeni a családját a múltja elől, de szerelmes, jó szándékú férje, Wayne (David Rysdahl) folyamatosan anyjához, Lorraine Lyonhoz fut ( Jennifer Jason Leigh), segítségért. Az ország legnagyobb Inkasszó Iroda vezérigazgatója, az „Adósság Királynője” nem nyűgözi le fia feleségét, és mindig hangot ad rosszallásának. Amikor azonban Dot szokatlan viselkedése felkelti a minnesotai rendőrség helyettese, Indira Olmstead (Richa Moorjani) és az észak-dakotai Witt Farr (Lamorne Morris) figyelmét, Lorraine kinevezi házon belüli jogtanácsosát és elsődleges tanácsadóját, Danish Graves-t (Dave Foley), hogy segítsen a menyén."
#3

dráma | történelmi

Netflix

A következő évad ott folytatódik, ahol az 5. évad véget ért, és a walesi hercegnő halála előtti utolsó napokról szól, amikor egy autóbalesetben életét vesztette ő és... több»

A korona: 6. évad - bemutató: nov. 16./Ami az ötödik címet illeti a legjobban várt tévéműsorok novemberi listáján – ismét a Rotten Tomatoes felhasználói által rangsorolva –, nem meglepő, hogy a nézők komolyan izgatottak a Netflix-dráma, a The Crown/ A korona hatodik és egyben utolsó évadát illetően. A műsor, amely minden idők egyik legnagyobb streaming sikere, két fejezetre oszlik. Négy epizód érkezik ebben a hónapban, míg az utolsó hat decemberben jön csak. Ami a történetet illeti, a 6. évad úgy kezdődik, hogy Diana és Károly herceg a válásuk után az első nyarat külön töltik. „Nagyon az elején járunk Diana hercegnő és Dodi Fayed történetének” – mondta Suzanne Mackie ügyvezető producer a Netflixnek egy promóciós interjúban - „Attól a pillanattól kezdve, amikor Diana felszáll arra a jachtra, és megjelenik róla az a néhány ikonikus kép, azonnal eljutunk ahhoz a forgószélhez, amelyet a sajtó spekulációi kavartak a románc körül..."  
#2

akció | animáció | kaland

Netflix

A nagysikerű kultfilm, a Scott Pilgrim a világ ellen folytatása anime sorozat formájában az eredeti sztárok, köztük Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Chris Evans és Anna... több»

Bemutató - nov. 17. / Fiú és lány találkozik. A fiú elnyeri a lány szívét. Mielőtt azonban megszerezné a szerelem erejét, ezúttal Scott Pilgrimnek a videojátékokat kedvelő hősnek le kell győznie új csaja hét gonosz exét (harcban!) – ez egy igazán vad fordulat a fiatal Pilgrim számára... A Scott Pilgrim képregények nevetségesen elragadóak és a Netflix Bryan Lee O'Malley történetét feldolgozó anime-adaptációja jelentősen javítja Edgar Wright 2010-es játékfilmes adaptációját (amely egy kicsit nehezen tudta lefordítani a bolondos sztorit és a ka-POW-t ! komikus akció élő környezetben).
#1

akció | kaland | sci-fi

Apple TV+

Godzilla és a Titánok közötti csata után játszódó sorozat, amely során kiderül, hogy a szörnyek valósak. Egy család útját követhetjük nyomon, ahogy feltárják eltemetett... több»

Bemutató - nov. 17. / Az Apple TV+ új, 10 epizódos sorozata, amelyben olyan szörnyek szerepelnek, mint maga Godzilla, két testvér történetét meséli el, akik a Monarch szervezet után nyomoznak. Olyan történetet tárnak fel, amely generációkon átível, és rengeteg szörny szerepel benne. A hivatalos Apple szinopszisból: „A Godzilla és a titánok közötti mennydörgő csatát követően, amely San Franciscót megdöntötte, és azt a megdöbbentő kinyilatkoztatást követően, hogy a szörnyek valóságosak, a Monarch: Legacy of Monsters két testvért követ nyomon, akik apjuk nyomdokaiba lépnek, hogy feltárják családjuk kapcsolatát a titokzatos, Monarch néven ismert szervezettel. A nyomok elvezetik őket a szörnyek világába, és végül Lee Shaw katonatiszthez (Kurt Russell és Wyatt Russell alakítja). A történet az 1950-es években és fél évszázaddal később játszódik, ahol a Monarchot fenyegeti az, amit Shaw tud. A drámai saga – három generáción át – eltemetett titkokat tár fel, és azt, hogy az epikus, földrengető események hogyan visszhangozhatnak életünkön keresztül.”