A 18 legjobb új sorozat, amit már MOST nézhetsz (Netflix, HBO Max, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+)

Minden héten több tucat friss, eredeti és klasszikus sorozat csatlakozik kedvenc streaming-szolgáltatásaink könyvtáraihoz.

Gyakorlatilag lehetetlen mindegyikkel lépést tartani, még akkor is, ha minden este új sorozatot nézünk. Sőt, mostanra egyre valószínűbb, hogy sokunk ugyanannyi időt tölt a lehetőségek böngészésével, mint a tényleges tévénézéssel. Ismerős...?

Ezért is állítunk össze hétről-hétre, napról-napra különböző toplistákat, hogy - remélhetőleg - kicsit megkönnyítsük a válogatást.

A mostani, hétvége előtti listánkban a Netflixen, a Maxon, a Disney+-on, a Prime Videón, az Apple TV+-on, a SkyShowtime-on nézhető sorozatokból szemléztünk 18 izgalmas versenyzőt!

És akkor olyan rejtett kincsekről még nem is beszéltünk, mint a Marvel What if...? című animációs sorozatának második évada vagy épp a Tedről, a mocskos szájú medvéről készült sorozat - melyek ezúttal a listán ugyan nem kaptak helyet, de mindenképp érdemes megemlítenünk őket.

Szóval sorozat fanok hajrá, bogarászásra fel, fedezzétek fel a listán szereplő és róla most épp lemaradt gyöngyszemeket is és, amennyiben van előfizetésetek adott szolgáltatóhoz, csak menjetek a mafab adatlapon található streaming ikonra, kattintsatok és már indulhat is a lejátszás!

#18

68 The Curse  (2023)

(2)

vígjáték

SkyShowtime

A sorozatban egy állítólagos átok megzavarja egy friss házaspár kapcsolatát, miközben gyermekvállalással próbálkoznak és együtt szerepelnek a problémás új HGTV-műsorukban. több»

A sorozat középpontjában Whitney és Asher Siegel áll, egy friss házaspár, akik azért küzdenek, hogy az új-mexikói Española kis közösségében megvalósítsák a környezettudatos lakhatásról szóló elképzelésüket. Ám erőfeszítéseiket megnehezíti, hogy egy excentrikus valóságshow-producer, Dougie lehetőséget lát a történetükben. Ahogy a sorozat kibontakozik, a pár az etikai és erkölcsi szürke zónák rejtélyes szövevényében találja magát - mindezt úgy, hogy közben megpróbálják a kapcsolatukat is megtartani. / Műfaj: Dráma / A sorozat premierje 2023. november 10-én volt.
#17

87 Halo - 2. évad  (2024)

(1)

akció | kaland | sci-fi

SkyShowtime

A második évadban John-117 szembeszáll a Szövetség néven ismert idegen fenyegetéssel. Egy kietlen bolygón történt megrázó eseményt követően John nem tud szabadulni az... több»

A második évadban John-117/Master Chief az elit Spartanokból álló csapatát vezeti a Szövetség néven ismert idegen fenyegetés ellen.Egy kietlen bolygón történt megrázó eseményt követően John nem tud szabadulni az érzéstől, hogy a háborúja hamarosan megváltozik, és mindent kockára tesz, hogy bebizonyítsa, amit senki más nem akar elhinni: a Szövetség az emberiség legnagyobb erődítményének megtámadására készül. Miközben a galaxis a szakadék szélén áll, John útnak indul, hogy megtalálja az emberiség megmentésének vagy kihalásának kulcsát - a Halót. / Műfaj: Sci-Fi / A Halo 2. évadának premierje 2024. február 8-án volt.
#16

akció | kaland | sci-fi

Apple TV+

Godzilla és a Titánok közötti csata után játszódó sorozat, amely során kiderül, hogy a szörnyek valósak. Egy család útját követhetjük nyomon, ahogy feltárják eltemetett... több»

Miután túlélte Godzilla San Francisco elleni támadását, Cate-et ismét megrázza egy sokkoló titok. Szörnyű fenyegetések közepette világjáró kalandra indul, hogy megtudja az igazságot a családjáról - és a Monarch néven ismert titokzatos szervezetről. / Műfaj:Kaland / A Monarch: A szörnyek hagyatéka premierje 2023. november 17-én volt.
#15

krimi

Apple TV+

A 3. évadban a csapat most visszatér, és megpróbálja megmenteni egyikük életét, miközben egy szökött ügynökre vadásznak. Úgy tűnik tehát, hogy ezek az úgynevezett bukott... több»

Ez a gyors és rendkívül okos kémdráma az MI5 ügynökeinek egy diszfunkcionális csapatát követi - és ellenszenves főnöküket, a hírhedt Jackson Lambet -, ahogy a kémvilágban próbálnak lavírozni, hogy megvédjék Angliát a baljós erőkkel szemben. / Múfaj: Thriller / A sorozat 3. évadának premierje 2023. november 29-én volt.
#14

akció | dráma | krimi | thriller

Amazon Prime Video

Jack Reacher, aki csomagok nélkül, csavargóként járja az Egyesült Államokat, szokatlan, névtelen átutalást vesz észre a bankszámláján. Valaki 1030 dollárt küldött neki.... több»

Amikor Reacher egykori régi katonai egységének tagjai elkezdenek hullani, mint a legyek, Reacher csak egy dologra gondol - bosszúra. / Műfaj: Dráma, Akció / A Reacher 2. évadának premierje 2023. december 15-én volt.  
#13

dráma | krimi | thriller

Apple TV+

Két briliáns nyomozót követhetünk nyomon, akik egy történelmi jelentőségű gyilkossági ítélet miatt vívott kötélhúzás során faji kérdésekkel, intézményi kudarcokkal és... több»

London szívében egy névtelen telefonhívás két briliáns nyomozót - egy fiatal, pályája elején járó nőt és egy jó kapcsolatokkal rendelkező férfit, aki elhatározta, hogy megvédi az örökségét - kapcsol össze és von be egy régi igazságszolgáltatási hiba kijavításáért folytatott küzdelembe. / Műfaj: Krimi / A sorozat premierje 2024. január 10-én volt.
#12

59 A levegő urai  (2024)

(6)

akció | dráma | thriller

Apple TV+

A Donald L. Miller azonos című könyve alapján és John Orloff forgatókönyvével készült Masters of the Air a 100. bombázócsoport (a „Véres Század”) tagjainak sorsát követi,... több»

A II. világháború alatt a 100. bombázócsoportban a repülős tisztek az életüket kockáztatják, egy testvériség kötelékében, amelyet a bátorság, a veszteségek és a győzelem kovácsolt össze. / Műfaj: Történelmi, Dráma / A sorozat premierje 2024. január 26-án volt.
#11

80 The New Look  (2024)

(1)

dráma | életrajzi | történelmi

Apple TV+

Megismerhetjük Christian Dior divattervező felemelkedésének történetét, miután megfosztotta Coco Chanelt a trónjától, és miközben segít visszahozni a háború sújtotta... több»

Ez az izgalmas sorozat feltárja annak megrázó történetét, hogy a divatikon Christian Dior és kortársai, köztük Coco Chanel, Pierre Balmain és Cristóbal Balenciaga hogyan vészelték át a második világháború borzalmait, és hogyan indították el a modern divatot. / Műfaj: Dráma / A The New Look premierje 2024. február 14-én volt.
#10

78 Máshon  (2024)

(3)

dráma

Amazon Prime Video

A Hongkongban élő külföldiek egy szűk csoportjának személyes és szakmai életébe pillanthatunk bele. több»

A sorozat egy sokszínű női csoportot mutat be, miután egyetlen találkozás életeket megváltoztató események láncolatát indítja el, és mindenki a hibáztatás és a felelősségre vonás közötti bonyolult egyensúlyban navigál... / Műfaj: Dráma / Az -eredeti címén - Expats premierje 2024. január 26-án volt.
#9

60 Mr. & Mrs. Smith  (2024)

(2) (1)

akció | krimi | vígjáték

Amazon Prime Video

A Mr. és Mrs. Smith ezen változatában két magányos idegen egy titokzatos kémügynökségnél kap munkát, amely kémkedéssel, gazdagsággal, sok utazással és egy álomotthonnal teli... több»

Ismerd meg Smith-éket: két magányos idegen, John és Jane, akik feladták életüket és identitásukat, hogy partnerként dolgozzanak együtt - mind a kémkedésben, mind a házasságban... / Műfaj: Dráma, Akció, Vígjáték / A Mr. & Mrs. Smith premierje 2024. február 2-án volt.
#8

akció | családi | dráma | kaland

Disney+

A sorozat Rick Riordan azonos című könyvsorozatán alapul, amely egy 12 éves félistenről, Percyről szól, akinek feladata Zeusz ellopott villámának visszaszerzése, hogy... több»

A Disney Hyperion díjnyertes szerzője, Rick Riordan bestseller könyvsorozata alapján készült Disney+ Original sorozat, amely egy 12 éves modern félisten, Percy Jackson fantasztikus történetét meséli el, aki éppen csak megbékél újonnan szerzett isteni erejével, amikor Zeusz megvádolja őt, hogy ellopta tőle a villámot. Barátai, Grover és Annabeth segítségével Percynek életre szóló kalandra kell indulnia, hogy megtalálja Zeusz fegyverét, és helyreállítsa a rendet az Olümposzon. / Műfaj:  Akció, Kaland, Család, Fantasy / A Percy Jackson és az olimposziak premierje 2023. december 20-án volt.
#7

58 Echo  (2024)

(5) (5)

akció | dráma | kaland | krimi | misztikus | sci-fi

Disney+

Maya Lopeznek szembe kell néznie a múltjával. Életében akkor léphet tovább, ha újra kapcsolatba kerül indián gyökereivel és megérti a család és a közösség jelentőségét. több»

A Marvel Studios bemutatja az Echot, amelyben Maya Lopez (Alaqua Cox) kerül reflektorfénybe, akit Wilson Fisk (Vincent D'Onofrio) bűnbirodalma üldöz. Amikor az útja hazafelé viszi, szembe kell néznie saját családjával és örökségével... / Műfaj: Akció, Kaland, Szuperhős / Az Echo premierje 2024. január 9-én volt.
#6

dokumentum | kaland

Disney+

Az Egy igazi bogár élete egy olyan világba kalauzol el, amely túlmutat a képzeleteden, ahol az élet teljesen más léptékű, és ahol a kis lények elképesztő erőkre támaszkodnak,... több»


Szereplők: Awkwafina
A Disney és a Pixar "Egy bogár élete" című világa által inspirált, új Disney+ eredeti sorozat a National Geographic-tól egy hihetetlen kalandozás kilenc különböző mikrobogárvilágba a világ minden táján, ahol a természet erői miniatűr méretben mutatkoznak be, és ahol az apró teremtmények elképesztő erőkre és rendkívüli szövetségesekre támaszkodnak, hogy túléljék a mindennapokat. /Műfaj: Dokumentumfilm, Természet / Narrátor: Awkwafina / Az Egy igazi bogár élete bemutatója 2024. január 24-én volt.
#5

dráma | krimi | misztikus

HBO Max

Liz Danvers és Evangeline Navarro nyomozók hat férfi eltűnése kapcsán kutatnak, akik a Tsalal sarkvidéki kutatóállomáson dolgoznak, ahol az éjszaka több mint 24 órán át tarthat. több»

Az HBO-tól érkezik bűnügyi drámasorozata ezúttal is a problémás zsarukat és az intenzív nyomozásokat követi, amelyek a végsőkig sodorják főszereplőiket... / Műfaj: Dráma, Krimi / A sorozat premierje 2024. január 14-én volt.
#4

dráma | krimi | thriller

HBO Max

A Tokióban forgatott sorozat második évada még mélyebbre vezet minket a város bűnözői alvilágába, miközben Adelstein (Elgort) ráébred, hogy az élete és a hozzá közel... több»

A lazán Jake Adelstein munkája által inspirált krimi egy amerikai újságírót követ, aki a '90-es évek végi Tokió alvilágába ereszkedik alá. / Műfaj: Nyomozás, Krimi / A Tokyo Vice 2. évadának premierje 2024. február 8-án volt.
#3

akció | dráma | történelmi

Netflix

1945 tavaszán Gyeongseongban, a Korea feletti japán uralom idején két fiatal felnőtt szembesül egy különös, kapzsiságból született lénnyel, és harcolnak ellene a túlélésért. több»

Gyeongseong, 1945. A gyarmati uralom alatti Szöul komor korszakában egy vállalkozó és egy nyomozó a túlélésért harcol, és szembeszállnak egy szörnyeteggel, amely az emberi kapzsiságból született. / Műfaj: Horror / A Gyeongseong Creature (a sorozat eredeti címe) bemutatója 2023. december 22-én volt.
#2

73 A Sun-fivérek  (2024)

(6)

akció | dráma | vígjáték

Netflix

A film Charles Sunt követi nyomon, a tajpeji gengsztert, aki belerázódott a kegyetlen gyilkos életébe, de Los Angelesbe kell mennie, hogy megvédje anyját és öccsét, miután apját... több»

Amikor egy titokzatos ellenség a családját veszi célba, egy tajpeji triádtag Los Angelesbe utazik, hogy megvédje erős akaratú anyját és feledékeny öccsét. / Műfaj: Akció,Családi dráma / A sorozat premierje 2024. január 4-én volt.
#1

89 Griselda  (2024)

(6) (2)

dráma | életrajzi | krimi

Netflix

Griselda Blanco, az odaadó anya élete, aki a történelem egyik legjövedelmezőbb kartelljét hozta létre. több»

A valós események által inspirált fiktív dráma Griselda Blanco útját mutatja be Medellínből a miami drogbirodalom "keresztanyjává" válásáig. / Műfaj: Dráma / A Griselda premierje 2024. január 25-én volt.