HBO Max: Ezt az 5 sorozatot nem szabad kihagyni 2024-ben

Az HBO továbbra is a presztízs-műsorok első számú streaming-szolgáltatója.

Olyan sajátgyártású sikereket köszönhetünk a csatornának, mint a Trónok harca, A Fehér Lótusz, a Félig üres vagy az Utódlás.

A Max streaming szolgáltatással a nézők újra megtekinthetik az HBO olyan régi sorozatait, mint a Maffiózók és a Drót, de felfedezhetik az olyan új sorozatokat is, mint a Hacks - A pénz beszél és a teljesen őrült DC sorozat, a Peacemaker - Békeharcos.

Mind az HBO, mind a Max az új és visszatérő műsorok érkezésének köszönhetően nagyszerű 2024-re készül!

Az alábbiakban az idei évben érkező, legjobban várt műsorok közül választottunk ki ötöt!

#5

dráma | fantasy | krimi

 A sorozat Oswald Cobblepot (Colin Farrell) átalakulását követi nyomon, aki senkiből vált Gotham hírhedt gengszterré. több»

Felejthető év volt az előző a DC számára, hiszen a DCEU mozis világa katasztrofális véget ért. Mind a négy 2023-as film vagy megbukott, vagy negatív kritikákat kapott. A legjobb, amit a DC az elmúlt öt évben kiadott, a 2022-es A denevérember volt. A DC, kihasználva az álarcos keresztes lovag rebootjának sikerét, a Pingvinnel bővíti Matt Reeves Batman univerzumát. A nyolc epizódból álló sorozat egy héttel a Batman eseményei után veszi fel a fonalat, és Colin Farrell Oswald "Oz" Cobblepot felemelkedését mutatja be Gotham bűnözői alvilágában. A Pingvin társulatában szerepel többek között Cristin Milioti, Clancy Brown, Michael Zegen, Rhenzy Felix, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O'Connell, Theo Rossi és Carmen Ejogo. A Pingvin a DC Elseworlds márkanév alatt fog szerepelni James Gunn új DC-univerzumában. A sorozat várhatóan 2024 őszén érkezik a Maxra.
#4

akció | dráma | kaland

Targaryenek és a Hightowerek közötti konfliktus egyre élesebbé válik az első évad fináléjának drámai eseményei után. több»

Sárkányok nélkül nincs HBO-év. A Trónok harca meggyalázott nyolcadik és egyben utolsó évada után komoly aggályok merültek fel a Westerosba való visszatéréssel kapcsolatban a spinoffok kapcsán, mivel sokan megkérdőjelezték, hogy a sorozat valaha is vissza tudja-e nyerni a rajongók bizalmát. Miután A sárkányok háza 1. évadának pilotja az HBO történetének legnagyobb premierje lett, nyilvánvalóvá vált, hogy a sárkányokra még mindig van igény. Az előzménysorozat, amely közel 200 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik, a "Sárkányok tánca" néven ismert Targaryen-polgárháborút mutatja be. A konfliktus középpontjában Rhaenyra Targaryen királynő (Emma D'Arcy) és Alicent Hightower királynő (Olivia Cooke) állnak, akik egykori barátok, majd az örökösödési háborúban riválisokká váltak. A történet nem ér véget a 2. évad után, a sorozat várhatóan négy-öt évadot fog megélni. A Sárkányok háza 2. évada várhatóan 2024 nyarán érkezik az HBO-ra és a Maxra.
#3

80 A szimpatizáns  (2024)

(1) (1)

dráma | thriller | történelmi

HBO Max | TV-ben (HBO 2, csütörtök 01:33)

A vietnami háború vége felé egy, a dél-vietnami hadseregbe beépített kém az Egyesült Államokba utazik, és egy menekült közösségben telepedik le, ahol továbbra is titokban... több»

A 2024-ben Park Chan-wook hat év után először tér vissza a kisképernyőre, A szimpatizáns című filmjével. A Viet Thanh Nguyen Pulitzer-díjas regénye alapján készült The Sympathizer a Kapitány (Hoa Xuande) történetét meséli el, aki egy észak-vietnami kém, akit azért küldenek az Egyesült Államokba, hogy jelentsen az ott élő dél-vietnamiakról. A Kapitányt felkérik, hogy legyen tanácsadó egy, a vietnami háborúról szóló amerikai filmben, ami megnehezíti a Vietkonghoz való hűségét. A szimpatizáns másik fő vonzereje Robert Downey Jr. visszatérése a kisképernyős formátumhoz. Downey, aki az Oppenheimerben nyújtott alakításáért esélyes a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjra, ezúttal több szerepet is eljátszik. A szimpatizáns várhatóan 2024 első felében érkezik az HBO-ra és a Maxra.
#2

40 A rezsim  (2024)

(4)

dráma

HBO Max | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

Egy bomlóban levő autoriter rezsim palotájának falai között eltöltött egy év története. több»

Ha Kate Winslet egy HBO-sorozatban játszik, a kritikusok elismerése és az Emmy-díjak hamarosan elkezdenek záporozni. Winslet a 2011-es Mildred Pierce című filmben játszott, ami Emmy-díjat hozott neki és társának, Guy Pearce-nek. 2021-ben Winslet az Easttown-i rejtélyek főszerepét alakítja, ami a második Emmy-díját eredményezi, amelyet egy limitált vagy antológia sorozat vagy film kiváló női főszereplőjének járó Emmy-díjként kap. Winslet a harmadik Emmyjét A rezsim című brit drámasorozattal próbálja majd begyűjteni, amely Will Tracy (A menü) alkotása. A történet egy autoriter rezsim bukását követi nyomon egy éven keresztül. Winslet a kancellárt, a fiktív európai ország diktátorát alakítja. A szereplőgárdához tartozik Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton és Hugh Grant is. A politikai dráma potenciálisan betöltheti az Utódlás által hagyott űrt. A rezsim premierje március 3-án lesz az HBO-n és a Maxon.
#1

dráma | krimi | misztikus

HBO Max

Liz Danvers és Evangeline Navarro nyomozók hat férfi eltűnése kapcsán kutatnak, akik a Tsalal sarkvidéki kutatóállomáson dolgoznak, ahol az éjszaka több mint 24 órán át tarthat. több»

2014-ben a True Detective 1. évada elsöprő sikert aratott az HBO-nál. A sorozat általános elismerést kapott, és nagyra értékelték Pizzolatto írói munkásságát, valamint a két főszereplő, Matthew McConaughey és Woody Harrelson alakítását. Sajnos a 2. és 3. évad nem tudta elérni az 1. évad sikerét. Öt év szünet után a True Detective visszatért a negyedik évaddal, amely a Night Country címet viseli. A kétszeres Oscar-díjas Jodie Foster és az egykori világbajnok bokszolóból lett színésznő, Kali Reis játsszák Liz Danvers és Evangeline Navarro nyomozók szerepét, akiket megbíznak meg azzal, hogy vizsgálják ki nyolc férfi eltűnését egy kutatóállomásról az alaszkai hosszú téli éjszakán. Az író/rendező/producer Issa López vette át a showrunner szerepét. Az első kritikák elsöprően pozitívak voltak és sokan a sorozat első évada óta az antológia legjobb darabjaként emlegetik.