Megérkezett a hazai mozikba is az Óriásláb - Családi bevetés, amelynek nagyon úgy tűnik, hogy sikerült elnyernie a hazai nézők szívét is.

Hősünk, Adam semmi másra sem vágyott igazán, mint nyugodt családi életre, Óriáslábbal azonban ez nem könnyű, hiszen valóságos sztárnak számít. A srácra hatalmas teherként nehezedik apja töretlen népszerűsége, rövidesen azonban egy nem várt helyen lel nyugalomra. Mindeközben Óriásláb hírt kap arról, hogy Alaszka élővilágát különös veszély fenyegeti, aki azonnal útnak is indul, küldetése közben azonban váratlanul nyoma vész. Adam képtelen tétlenül ülni, így saját kézbe veszi az ügyet, és felkerekedik, hogy megtalálja eltűnt édesapját.

Az Óriásláb 2 jelenleg 84 százalékos értékelést tudhat magéának a Mafabon közel 105 szavazat alapján, de lássunk is néhány véleményt, amely a produkció kapott az elmúlt napokban.

“Kimondottan tetszett, hogy szerintem megtalálta a gyerekek nyelvét, és a humorával, meg a történetével is tudott feléjük komminukálni, és nem olyan banálisan, mint sok más mese. Nekünk családi programként nagyon is működött” - írja scroll35, aki mindemellett négy csillaggal értékelte a mesét.

“A fiammal együtt láttuk, néha ránéztem az arcára, és láttam, ahogy szinte végig mosolyog, ettől pedig nekem is jó kedvem lett. Nyugodt szívvel ajánlom családi programnak, mert nem fog csalódást okozni. Talán nem a legmaradandóbb élmény, amit újra és újra fel fogunk idézni, de jó volt együtt végignézni. Mi mást várhatnánk még?” - olvasható Gyulától.

Egy kissé árnyalja talán a képet spikeZ  és Dorian értékelése, akik három csillaggal értékelték a produkciót, és az alábbiakat fűzték hozzá:

“Nincs rossz üzenete/mondanivalója a filmnek, és ezt értékelem különösen a gyerekeknek szóló produkcióknál, csak kár hogy nem tudták jobban kikerekíteni a sztorit, és mondjuk humorból is bőven fért volna még bele. Nincs vele baj, de az az érzés fogott el a végén, hogy ebben azért több volt.” /spikeZ

“Valahogy ezt most nem akart összeállni az alkotóknak, az első felét halálosan untam, az utolsó fél órára pörgött fel, és a poénok nagy részét is akkor sütötték el, így végül nem voltam annyira csalódott, de ezt még így is igen kevésnek érzem. Jóindulatú hármas, de nem több.” /Dorian

Az Óriásláb - Családi bevetés tehát már megtekinthető a nagyvásznon, bővebb információt, érdekességet és előzetest pedig a film adatlapján találtok!