Az új Fekete Párduccal jött a Vakanda, légy áldott! friss előzetese

Ismét egy újabb meglepetéssel szolgált a Marvel, megérkezett ugyanis a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! legújabb, magyar szinkronos előzetese. 

A hosszabb előzetes ezúttal jóval több információval szolgál a franchise rajongói számára, megismerhetjük végre az új Fekete Párducot, ám a valódi kilétére ezúttal sem derül fény. Néhány rajongói elmélet persze korábban már napvilágot látott, amelyek szerint Shuri, Nakia, Okoye vagy valaki más veszi át a stafétát.

A trailerben felbukkan Namor és víz alatti királysága, így Atlantiszt is lehetőségünk nyílik jobban megcsodálni. Nagyon úgy tűnik, hogy Namor karakterét illetően a készítők igyekeztek hűek maradni az eredeti képregényekhez, így repülni is tud..

M'Baku a trailerben elárulja, hogy az atlantisziak Namort "K'uk'ulkan, a tollas kígyóisten" névvel illetik, és hogy megölésével "örök háborút kockáztatnának". Egy rövid felvétel is látható az új hősről, Ironheartról, amint a Vasember által ihletett páncélját viseli.

A Ryan Coogler rendezésében készült Vakanda, légy áldott! szereplőgárdájában ott van Lupita Nyong'o, Letitia Wright, Danai Gurira, Florence Kasumba, Winston Duke, Angela Bassett és Martin Freeman.

A film idén novemberben érkezik a hazai mozikba.