Az új Penge-filmre szóba sem jöhet nem fekete rendező, megvan a forgatási dátum

Sokak álma vált valóra azzal, hogy Penge bekerült az MCU-ba, noha a megjelenésre még egy ideig várniuk kell a rajongóknak, mindez nem jelenti azt, hogy a stúdió nem dolgozik a projekten.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint legalábbis a Marvelnél már gőzerővel keresik a rendezőt a produkció élére, a hírek szerint pedig az egyik legfontosabb szempont, hogy az illető afroamerikai legyen.

A pozícióval kapcsolatban már most felmerült néhány illusztris név, köztük Steven Caple Jr., J.D. Dillard, Regina King és Shaka King. Mindez nem kis váltásnak tűnhet a Penge filmeket illetően, hiszen az első részt Stephen Norrington, a folytatást Guillermo del Toro, a Szentháromságot pedig David S. Goyerrendezte.

Wesley Snipes helyett ráadásul Mahershala Ali alakítja majd a címszereplőt, a bejelentést korábban kissé felháborodva fogadták a rajongók, Snipes azonban azonnal lecsendesítette a kedélyeket.

A premiert illetően azonban egyelőre nincsenek biztató híreink, a Penge forgatása a tervek szerint leghamarabb 2022 nyarán veszi kezdetét, így a film  az ötödik fázis keretében debütál majd.