Bikiniben mutatta meg bámulatos alakját az 53 éves Heather Graham (képek)

Heather Graham lélegzetelállító fotókon mutatta meg magát, amelyeket meg is osztott a rajongóival a közösségi médiában.

A Boogie Nights és a Másnaposok a fotók alapján kétségtelenül készen áll a nyárra. A képek egyébként Jamaicán készültek, amelyek közül néhányat kedden osztott meg az Instagramon a követőivel.

“Hálás vagyok, hogy időt tölthettem ezen a gyönyörű tengerparton” - írja a színésznő a bejegyzésben. 

A színésznő nemrégiben nemrégiben a Hollywoodban jelen lévő szexizmusra is felhívta a figyelmet, egyúttal pedig azt is hangsúlyozta, hogy nincs olyan kor, amikor egy nőnek nem szabad jól éreznie magát.

“Azt hiszem, kulturálisan határozottan létezik egy olyan üzenet, ami folyamatosan azt mondja nekünk: ‘A nők érezzék magukat rosszul!’ Úgy tűnik, nincs olyan kor, amikor tényleg megengedhető lenne, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben - kivéve talán egy-egy nagyon rövid időszakot” - mondta a színésznő a NewBeauty magazinnak adott áprilisi interjújában.

“Szerető, támogató embereket akarok magam mellé. Amikor fiatalabb voltam, mindig a nehéz, drámai, bonyolult embereket kerestem. Egy bizonyos ponton rájöttem, hogy ez kimerítő. Most már igyekszem olyan embereket a környezetemben tudni, akik támogatnak... Olyan emberekkel kell együtt lenned, akik igazán ünnepelnek téged” - tette hozzá Graham.