Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
83
Filmadatlap
 
26
Szereplők
9
Vélemények
7
Képek
2
Videók
Boogie Nights
Mark Wahlberg
John C. Reilly
Heather Graham
Mark Wahlberg
Heather Graham
Mark Wahlberg
John C. Reilly
Burt Reynolds
Mark Wahlberg
Burt Reynolds
William H. Macy
Burt Reynolds
 
sabnock666   2020. 03. 07.

legújabb vélemény

Odafigyelős,olyan agyalós mozi. Wahlberg nagyon jól játszik,és érdekes a sztori.Plusz imádom Julianne Moore szinészi játékát!Vele elfogult vagyok... Ajánlott....

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 06. 27.

Ez a film egy igazi remekmű

Röviden, tömören: ez a film egy igazi remekmű. Bővebben: kiváló hangulatteremtés, bravúros kamerakezelés, elképesztő karakterek, nagyszerű történetvezetés. Ez a Paul Thomas Anderson egy zseni! Így megfogni egy korszakot, s egy olyan szegmensét a filmiparnak (nevesítve: a pornózást), amelyet még napjainkban is nem kevés tabu vesz körül, azt kell mondanom: le a kalappal! S mindezt úgy, hogy egy komoly és hihető dráma alakul ki belőle, amely szerencsére a humort sem mellőzi. Mark Wahlberg kiváló Eddie Adams, avagy felnőttfilmes nevén: Dirk Diggler szerepében, lehet, hogy Markovits Tamás magyar hangja is közrejátszott, de valóban egy olyan ifjúként tudott működni, akinek a tojáshéj még ott van a... több»


 
Deku   2017. 11. 20.

Ilyen is kellhet és biztos van olyan aki vevő is eme alkotásra de az nem én voltam sajnos. Azt hiszem engem ez a film kevésbé érintett meg mint a többséget de sajnos nálam nem hozta el a várt hatást és untatott.

 
Syracuse   2018. 02. 12.

Valószínűleg tökéletesen korhű ábrázolása a film a témának, a színészek is hatalmasat alakítanak és még a 2 és fél óra játékidő sem volt utólag túl sok. Mark Wahlbergről nem tudom eldönteni, hogy jó színész-e. A komolyabb szerepeivel rendre meg tud lepni, esetenként viszont elviselhetetlen a ripacskodása, ráadásul a szerepválasztással is már-már Adam Sandler szintjére süllyed néha. Ez a film ismét pozitív csalódás volt tőle, akkor is, ha ma már a témája miatt inkább szégyelli ezt a szerepet.

 
sipiarpi   2016. 09. 06.

Paul Thomas Anderson erőssége a hangulat teremtés. Nagyon jól eltalálja a korszak stílusát (nem úgy mint Buck). A zenék, a ruhák nagyon jó körítésül szolgálnak egy felemelkedést, majd bukást és talpra állást bemutató filmnek. Mindegyik karakter fel van építve a maga módján. Bemutatja felszínességeiket, örömeiket, problémáikat. Nekem tetszett.

 
Testnedvekben tocsogó lélektani dráma, a legjobb fajtából. 9/10 több»

A film összbevétele 16 700 954 dollár volt (imdb.com).

 

Jack Horner szerepét Warren Beattynek és Sydney Pollacknak is felajánlották, ám mindketten visszautasították. Pollack, aki a premier időpontjában nézte meg a filmet, egyből azt nyilatkozta, hogy megbánta a döntését.

(ArpiHajdu és Réci)
 

SPOILER! A filmben 9-en halnak meg.

(ArpiHajdu és Réci)
 

1999-ig a film ki volt tiltva Dél-Koreából.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.