Netflix: A magyar nézők máris az 1. helyre repítették az új vígjátékot, de a kritikusoknak nagyon nem jött be

A mafab közösség pontszámai alapján jelenleg 65 százalékon áll a Netflix egyik legújabb üdvöskéje, mely jelenleg a legnézettebb film a magyar nézők körében a streamingszolgáltató platformján!

Ismét itt van (majdnem) az év legcsodálatosabb időszaka, és a Netflix egy új karácsonyi vígjátékkal ünnepli ezt. A legjobb. Karácsony. Valaha!

A streaming-óriás, amelytől nem idegenek az ünnepi filmek és különlegességek, sztárvendégeket gyűjtött össze legújabb karácsonyi kalandjához, köztük számos 90-es évekbeli ikont, például a főszereplőket, Heather Grahamet és Brandy Norwoodot.

Graham és Norwood életre szóló ellenségeket alakítanak, akiknek a karácsonyi felsőbbrendűségért vívott harcuk mély hatással lesz a családjaikra az idei ünnepi szezonban...

Bár a felnőttként való újraegyesülésük keserédes, a két anyuka valószínűleg rájön, hogy jobb, ha ezt az oly nagyon szeretett időszakot inkább partnerekként, mint riválisokként töltik. A családjuk iránti szeretet természetesen felülkerekedik a kicsinyes és keserű rivalizáláson, nem igaz?

A Minden idők legjobb karácsonya büszkélkedhet a kilencvenes évek számos ikonikus színészével, kezdve Heather Grahammel, aki többek közt a Boogie Nights és az Austin Powers filmekben nyújtott alakításairól ismert. Filmbéli partnere egy másik legenda, Brandy Norwood. A néha csak "Brandy" művésznevén emlegetett Norwood énekesnő és színésznő leginkább Rodgers és Hammerstein Hamupipőke című művének televíziós interpretációjáról ismert, amely a rajongók kedvencévé vált az ikonikus történet feldolgozásainak sorából. Graham és Norwood megfelelő partnereit a képernyőn az Amerikai pite franchise sztárja, Jason Biggs és a Power sztárja, Matt Cedeño fogják alakítani.

romantikus | vígjáték

Történetünkben barátságok kerülnek próbatétel elé egy hivalkodó ünnepi hírlevél miatt. több»