Bírtad az AZ-filmeket? Akkor van egy remek hírünk!

Andy Muschietti, az Az két részének rendezője továbbfejleszti a franchise-t. A Deadline értesülései szerint a rendező az HBO Max számára készíti a Welcome to Derry című sorozatot, amely a filmjeinek előzményeként szolgál.

A sorozat cselekményének részleteiről egyelőre kevés információ áll rendelkezésre, mivel az HBO Max csak most adott zöld utat a sorozatnak, de annyi biztos, hogy a korábbi filmek történetét is kibővíti Derry, a fiktív Maine állambeli város történelmével. 

A sorozathoz maga King is jókívánságait fejezte ki. "Izgatott vagyok, hogy Derry, Maine állam legkísértetiesebb városának története folytatódik, és örülök, hogy Andy Muschietti fogja felügyelni a rémisztő ünnepségeket egy olyan agytröszttel együtt, amelynek tagja a tehetséges nővére, Barbara is" - mondta King egy sajtónyilatkozatban. "Vörös lufik mindenütt!"

Muschietti a sorozat több epizódját, köztük a pilotot is rendezni fogja.

"Tinédzserként felváltva olvastuk Stephen King AZ című könyvének fejezeteit, amíg a vastag papírkötés darabokra nem esett" - mondta Andy Muschietti és Barbara Muschietti közös nyilatkozatában."

"Az AZ egy epikus történet, amely sok mindent tartalmaz, messze túlmutat azon, amit az AZ-filmekben felfedezhettünk. Alig várjuk, hogy megoszthassuk Steve regényének mélységeit, annak minden szívével, humorával, emberségével és borzalmával együtt." 

Az egyedüli kérdés, hogy vajon Bill Skarsgård visszatér-e, hogy újra eljátssza Pennywise, a bohóc szerepét. Erről és a sorozat várható premierdátumáról azonban egyelőre nincsenek információk.

horror

A Vesztesek Klubja tisztában van vele, hogy hiába sikerült legyűrniük a hátborzongató Pennywise bohócot, az ördögi lényt nem lehet megsemmisíteni. A klub tagjai időközben... több»