Biztosan elkészül a Mad Max: Furiosa!

A Mad Max: A harag útja útja előzményfilmje Furiosa karakterére összpontosít majd.

George Miller rendező A harag útja forgatása előtt nagyon ambiciózus volt, és a tervek szerint egyszerre forgatta volna le a Tom Hardy nevével fémjelzett epizódot a Furiosa karaktere köré épülő előzményfilmmel. Mindkét film egy trilógia részét képezte volna. Bár a tervek útközben változtak, Miller nem mondott le Furiosáról, olyannyira nem, hogy már a forgatás alatt elkészítette a forgatókönyvet, mely csak arra vár, hogy megvalósulhasson.

A Furiosát alakító Charlize Theron a Variety-nek adott interjújában megerősítette a korábbi értesüléseket, egyebek mellett azt is, hogy a szkript már kész van, és csak arra vár, mikor kezdhetik meg a forgatást.

"Alig várom. Három kész forgatókönyv volt, melyek Max és Furiosa háttértörténetét mesélték el. A Warner és én is csak Millerre várunk, hogy megmutassa nekünk az utat" - árulta el.

Hogy mennyit kell még a rajongóknak várniuk, még kérdéses, ugyanis Miller többször is kihangsúlyozta, hogy mielőtt visszatérne a Mad Max világához, szeretne leforgatni egy kisebb költségvetésű, speciális effektek nélküli produkciót. Bár A harag útja óta két év telt el, ezen a téren nem történt előrelépés.

Mindenesetre kíváncsian várjuk Miller bejelentését, és bízunk abban, hogy erre minél hamarabb sor kerül.