A Csillag születik sztárja, Bradley Cooper (galériánkban) a hírek szerint aláírt Frank Bullitt szerepére Steven Spielberg rendező új filmjében. Jön a Bullitt.

Ha a név ismerősen hangzik, az azért van, mert a karaktert korábban Steve McQueen keltette életre az 1968′-as San Franciscó-i zsaruban (előzetes idelent).

A Deadline közölte a hírt, és megjegyezte, hogy Cooper várhatóan producerként is tevékenykedik majd. A film forgatókönyvét Josh Singer írja majd, és Steve McQueen  fia, Chad és unokája, Molly McQueen is részt vesz a produkcióban.

Az eredeti film középpontjában Frank, egy zsaru áll, aki egy bűnözőt után ered, azt pedig csak margóra jegyezzük meg, hogy ebben a filmben szerepel a filmtörténet egyik leghíresebb autós üldözési jelenete.

A projektről egyelőre nem sokat tudunk, de esélyes, hogy egy új franchise születik, és nem pusztán feldolgozásról lesz szó.

A rendező és a színész állítólag már a világjárvány kezdete óta tárgyaltak a projektről. Emellett együtt dolgoznak a Netflixen jövőre debütáló Maestro című filmen is, melyben alig lehet ráismerni Cooperre.

akció | krimi | thriller

Frank Bullitt, a San Franciscó-i rendõr egy politikus megbízásából kénytelen megvédeni egy gengszter életét. A bûnözõ fontos tanú abban a maffia-perben, amelynek a sikeres... több»