BRÉKING: Itt a Mission: Impossible Leszámolás - Első Rész filmelőzetese

Amikor már azt hitted, hogy a Mission: Impossible franchise nem lehet még intenzívebb, a Mission: Impossible - Leszámolás - Első Rész első, magyar szinkronos előzetese rád fog cáfolni.

Tom Cruise, Ethan Huntja a világot járja, harcokba keveredik, és minden adandó alkalommal dacol a gravitációval, épp, ahogy azt már megszokhattuk. Cruise egy motorral suhan le szikláról, és csak az ejtőernyő akadályozza meg attól, hogy mélybe zuhanjon. Nem mellesleg a színész ezt tényleg megcsinálta a film kedvéért.

Christopher McQuarrie, aki a legutóbbi két MI-filmet, a Titkos nemzetet és az Utóhatás is jegyzi, visszatért, hogy megírja és megrendezze a hetedik és a nyolcadik epizódot, amely jelenleg is készül. A címből ítélve pedig ez a két film egy egészet alkot majd.

A filmben Cruise mellett Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Vanessa Kirby, Hayley Atwell és Cary Elwes alakítják a főbb szerepeket.

A Mission: Impossible - Leszámolás - Első Rész 2023. július 13-án érkezik a hazai mozikba.

akció | kaland | thriller

SkyShowtime (2024.02.09.)

Hat világszerte népszerű epizód után újabb akció kémfilmmel bővül a több milliárd dolláros Mission Impossible franchise a főszerepben az Ethan Huntot alakító Tom Cruise-zal... több»