81 Deadpool 2  (2018)

Hosszan lehetne vitatkozni arról, hogy vajon melyik Deadpool film is sikerült akciódúsabbra, kétségtelen azonban, hogy a második rész Josh Brolin nélkül nem lenne az igazi.

A színész a jövőből visszatért, bosszúszomja Kábelt alakította, akinek egyetlen célja a filmben, hogy megölje a még Russel Collinst, azaz Tűzökölt, amiért a jövőben rossz útra tért srác végzett a családjával.

A Deadpool 2-ben több parádés összecsapásnak lehetnek tanúi a rajongók, az egyik leglátványosabb talán mégis az, amikor hőseinkre a mutánsoknak fenntartott börtönben bukkan rá Kábel, ahol persze megpróbál végezni velük.

A jelenetben lezajlott bunyó koreográfiája szinte tökéletes, amelynek próbájáról maga Josh Brolin tett közzé egy rövid  videót hivatalos Instagram profilján, érdemes csekkolni:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Playing around with different sequences with the stunt team of Deadpool 2. A beautiful, if not totally committed group at top of their game; guys and gals that demanded I skip the donut and work to a higher standard in myself. Kudos brothers and sisters. ????✊️???? #deadpool2 #deadpool2stuntteam @jspider

Josh Brolin (@joshbrolin) által megosztott bejegyzés, Ápr 19., 2020, időpont: 1:40 (PDT időzóna szerint)

Ha pedig nem láttátok volna még a Deadpool 2-t, érdemes pótolni, lessetek rá a film fenti előzetesére is, amely garantáltan megalapozza a hangulatot hozzá!