Bryan Cranston is visszatér a Breaking Bad-filmben?

Friss pletyka röppent fel a tervezett Totál szívás-filmmel kapcsolatban – bár az AMC még mindig nem erősítette meg a hírt, hogy a film valóban elkészül. Annak ellenére, hogy a dolog már félig-meddig egyértelmű és nyilvános, a csatorna és Vince Gilligan alkotó még vár a hivatalos bejelentéssel.

Nemrég felkerült az internetre a tervezett film tervezett stáblistája, ami igen érdekes kérdéseket vet fel. Persze mindezeket annak biztos tudatában, hogy amíg a csatorna – vagy egyéb hivatalos személy – meg nem erősíti ezeket a híreszteléseket, addig érdemes őket pletykaként kezelni, nem pedig tényként.

Tehát a stáblista: a friss pletyka szerint a filmben feltűnne a sorozat szereplőinek nagyja, mint Bryan Cranston, Krysten Ritter vagy Jesse Plemons – ami többek között azért érdekes, mert a listán szereplő nevek közül a legtöbb karakter már halott.

Vagyis felmerül a kérdés, hogy pontosan milyen idősíkon játszódna és milyen történetről szólna majd a film? Az előzetes híresztelések szerint a sztori ott kezdődne, hogy Jesse a sorozat végén megmenekül – ám nem tud egykönnyen megszabadulni a múlt démonaitól. Ebből a tervezett stáblistából az derülhet ki, hogy az író jóval nagyobb szerepet szán majd a visszaemlékezéseknek és a múltnak.

Cranston egyébként már többször jelezte, hogy bármikor és nagyon szívesen bújna ismét Walter bőrébe – kérdés, hogy erre valóban lesz-e lehetősége.