Bűncselekménynek nevezte Will Smith pofonját a 6 Emmy-díjas színészlegenda

Hollywoodban továbbra is forró témának számít Will Smith pofonja, amelyet Chris Rocknak osztott ki az idei Oscar-gálán, amiért felesége, Jada Pinkett Smith kopaszodásán viccelődött.

A történtek nem maradtak következmények nélkül, több pályatársa elítélte Smith tettét, a Filmakadémia pedig a továbbiakban tíz évre kitiltotta a színészt a díjátadóról. Legújabban Billy Crystal szólalt meg az üggyel kapcsolatban, a 6 Emmy-díjas színész fontosnak tartotta elmondani, hogy Rock vicce egyáltalán nem volt helyénvaló, ugyanakkor, amit Smith művelt, az sokkal komolyabb dolognak számít.

“Ez egy szörnyű dolog volt, és ez egy bűncselekmény. A szerencse az, hogy nem volt zárva az ökle, mert akkor lehetett volna ismét egy Kermit Washington szituáció" - jegyezte meg a színész, utalva a Los Angeles Lakers egykori játékosára, Washingtonra, aki 1977-ben egy mérkőzésen majdnem halálos ütést mért a Houston Rockets csatárára, Rudy Tomjanovichra.

“Úgy gondolom, Chris a lehető legjobban kezelte a helyzetet, összeszedte magát. Sokkoló pillanat volt, nagyon aggódtam Will mentális állapotáért” - mondta Crystal, aki maga is kilencszer volt már korábban házigazda az Oscar-gálán.