Hamarosan érkezik a hazai mozikba is a Thor: Szerelem és mennydörgés. Chris Hemsworth pedig mostanra az MCU egyik legnépszerűbb alakjává vált, akit gyermekei nem csak a filmvásznon, hanem a való életben is egy igazi szuperhősnek látnak.

A színész az Extra magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy az elmúlt 11 évben jelentősen megváltozott az élete, Elsa Patakyval három közös gyermekük született, így a magánéletben is “szüksége van szuperképességre”.

“Azt hiszem, kreatív vagyok. Mindannyian nagyon aktív gyerekek, nagy képzelőerővel vannak megáldva és én is” - mondta Hemsworth, majd hozzátette, hogy szerinte az ő szuperképessége apaként az, hogy nagyon szórakoztató tud lenni gyermekei számára.

“Rengeteget járunk a szabadba, felfedezünk dolgokat és azt játsszuk, amit csak akarunk. Erről szól számunkra az egész” - jegyezte meg Hemsworth. A pár még márciusban osztott meg egy közös fotót gyermekeikről, amelyeken Thor jelmezben láthatók.

“Ha azt kérdezed, viselnek-e más öltözéket Thorén kívül, akkor a válaszom az, hogy nem” - írta Hemsworth a posztban.

“Megfogom a kisfiam kezét, majd felteszem neki az ősrégi kérdést. 'Mi szeretnél lenni, ha nagy leszel?' 'Apa, Superman akarok lenni' Szerencsére van még két másik gyerekem” - jegyezte meg humorosan korábban egy másik posztban Hemsworth.

Úgy tűnik, hogy Hemsworth csakugyan igyekszik inspirációt nyújtani családja számára, Elsa Pataky a People magazinnak adott interjújában ugyanis arról beszélt, hogy férje munkássága motiválta arra, hogy elvállalja a Netflixen megjelent Az elfogás egyik szerepét.