Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
35%

Az elfogás (2022)

Interceptor
Filmadatlap
 
26
Szereplők
16
Vélemények
10
Képek
2
Videók

Galéria (10)

Elsa Pataky

Videók (2)

 
cynicalrealist   2023. 02. 05.

legújabb vélemény

0
(Nem) az első cserkészlány

Olyan korban élünk, amelyben a nők minden területen méltán veszik fel a versenyt a férfiakkal. A filmipar élen jár a nők felemelésében, ami néha érdekes eredményre vezet. Jelen alkotás ötvözi Steven Seagalt, Bruce Willist, Rambót és még több tucat akciófilmet. És ha már ezzel a hagyománnyal dolgozik, muszáj, hogy a főszereplőnek legyen egy korábbi traumája, ami korunkban mi is lehetne más, mint egy munkahelyi zaklatás. Persze az akcióhősök nemcsak arról ismerszenek meg, hogy egyedül küzdenek meg az egész világgal, hanem arról is, hogy dacolnak a fizika és a biológia törvényeivel. Így ilyen értelemben sincs baj a filmmel, bár kétségkívül szokni kell még a mindent és mindenkit elpusztító akcióhősnőket. A végén természetesen az erkölcsi elégtétel sem marad marad el, így teljes a kép. De azért remélem, Az elfogás 2. Még jobban fogj el-t nem csinálják meg.

 
Master   2022. 06. 13.

8
Nagyon műanyag az egész

Bár Elsa Pataky kétségtelenül csinos nő, kicsit hiteltelen, hogy teljesen egymaga mentse meg az Egyesült Államokat agyonverve fél tucat támadót. Az összesen 160 centijével. Hangyányit túlzás. Egyszer azért nézhető, főleg azért mert érdekes konceociót láthatunk az USA rakétavédelmi rendszeréről. Nem tudom van e realitása, de érdekes. Értékelésem: 35%

 
Harper   2022. 06. 09.

7
Nagyon

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Gyengécske akciófilm egy kezdő rendezőtől, Matthew Reilly-tól. A főszereplők: Elsa Pataky és Luke Bracey, akik bár játszottak világsikerekben (Bracey A fegyvertelen katonában, Elsa Pataky pedig a Halálos iramban filmekben), a végeredmény mégis másodvonalbeli. A sztori önmagában is hiteltelen. Egyetlen katona védelmezi meg az USA legfontosabb bázisát, mely a csendes-óceáni rakétaelhárítás legfőbb eleme. Collins százados (Elsa Pataky) persze helytáll. Visszaveri Alexander (Luke Bracey) csapatának támadását, noha korábban a hadseregben egy zaklatási ügy rontotta hírnevét. Sok a közhely, az erőltetett jelenet és a teátrálisan műanyag párbeszéd. Nálam 45%-os.

 
Caravaggio1978 Nézhetetlen  2022. 06. 14.

1
Filkészítők!!!-Ki kíváncsi erre a hulladékra??

Sokszor komolyan elgondolkodom azon hogy a készítők fejében mi játszódik le amikor ilyen minősíthetetlenül gagyi filmet összehoznak. Egy igazi kilencvenes évekbeli C-kategóriás gagyi akciófilm. A karakterek egy bitesek,logika semmi,végtelen lőszer, sose halunk meg, duzzadó izmok, repülő emberek, természetesen fegyverrel.

 
hp   2022. 06. 05.

1

Idejét sem tudom, mikor hagytam félbe egy filmet, de ennek sikerült elérnie, hogy ne nézzem végig. Az elfogás olyan, mint egy rossz Die Hard-film koppintás nagyon gonosz paródiája. Rettenetes párbeszédek (inkább monológok), gyenge akció, klisé klisé ... több»

 
BRANTON   2022. 06. 03.

1
Ennèl azèrt jobb filmre számítottam

Kezdjük a történettel, mert az röviden összefoglalható. A hős Amerika vs. csúnya, gonosz Oroszország. Elsa Pataky a főszerepben egész jó, mint minden filmjében, ráadásul a fizikuma is teljesen hiteles egy akciófilmhez. A többi színész borzalmas, a párbeszédek szintúgy. Gondolja az ember, hogy pofás kis akciókat kap, ha már egy akciófilmet ül le megnézni. Nem, nem kapunk sajnos. Amatőr YouTube film érzésem volt végig. Érdektelen és kapkodós. A Netflix egy kicsit (nagyon) összekaphatná már magát, mert amíg sorozatfronton képesek kiemelkedőt nyújtani, addig a filmes részlegen nagyon gyenge eresztések vannak.

 
Lóri Ádámcsik   2022. 06. 04.

0
Uszó erőd helyett süllyedő erőd

Látom ám, hogy megpróbálták összegyúrni Steven Seagalt és Bruce Willist női verzióban, de az eredmény elég kétesre sikerült. 1x nézhető kategória lett belőle.

 

Matthew Reilly író és rendező egy DeLorean DMC-12-t vezet, amely a Vissza a jövőbe filmekből vált híressé. Az irodája falán egy életnagyságú Han Solo lóg karbonitba fagyva, valamint egy Arany termékenységbálvány másolata is van, amely Az elveszett frigyláda fosztogatóiban vált híressé.

(Hupka Adrián)
 

Mathew Reilly író és rendező pályafutása során világszerte több mint 7 millió példányban adta el és több mint 20 nyelven nyomtatta ki regényeit.

(Hupka Adrián)
 

Matthew Reilly író-rendezői debütálása.

(Hupka Adrián)