Christina Ricci: 'Egy kicsit p*csfej voltam'

Christina Ricci a ’90-es évek egyik felkapott gyerekszínésze volt, akit a legtöbben az Addams Family - A galád családból és annak folytatásából ismernek. De játszott mellette olyan filmekben is mint a Casper, a Félelem és reszketés Las Vegasban vagy Az Álmosvölgy legendája. A színésznő nemrégiben egy interjúban ezekről az évekről mesélt.

Egészen pontosan arról, hogy mennyire nem tudta helyén kezelni a sztárságot. Köztudott volt róla, hogy anorexiával és mentális betegséggel küzd, de saját bevallása szerint sosem volt olyan súlyos depressziós, hogy azzal kórházi kezelésre szoruljon. De mivel alapvetően nem érezte jól magát a bőrében, gyakran hangoztatta, hogy bárcsak rosszabbra fordulna az állapota és klinikára vonulhatna egy kicsit pihenni.

Azt is elmondta, hogy tudja, mekkora p*csfej volt akkoriban. Sosem tudta, hogy mikor mennyire szörnyű az, amit éppen mond. Rengeteg olyan interjút adott, ahol már-már vállalhatatlanul viselkedett. Képtelen volt helyén kezelni a gyereksztárból felnőtté válást. Csak akkor vette észre magát, ha valaki rászólt.

Christina Ricci továbbra is aktív színésznő, de a rivaldafényből évek óta egy picit hátrébb lépett. Most két gyermek édesanyjaként tért újra vissza, de nem tudja, hogy ez mennyire lesz tartós vagy rövid. Sokan mondják neki, hogy fel kellene mennie a TikTokra, de nagyon nem vágyik rá, hiszen 43 éves anyaként mit oszthatna ott meg magáról?

Christina Ricci nemrég a nagy sikerű Wednesday sorozatban tűnt fel, valamint a Túlélőjátszma sorozatban is főszereplő. Utóbbi hozta meg neki újra a hírnevet, amit talán most már okosabban fog kezelni.