'Csak egy Lando Calrissian van': Billy Dee Williams elmondta, milyen feltétellel térne vissza a Star Warshoz, Donald Gloverről is megosztotta a gondolatait

Billy Dee Williams a legtöbb filmjongó számára valószínűleg Lando Calrissianként ismert. A színész egy friss interjúban elárulta, szívesen visszatérne a szerephez, ehhez azonban szeretne egy feltételt fűzni.

“Fizessenek nekem egy csomó pénzt, és eladom a lelkemet” - jegyezte meg humorosan Williams a Radio Times magazinnak adott interjúban. A színész ugyanakkor elmondta a véleményét fiatalabb pályatársáról, Donald Gloverről, aki a Solo: Egy Star Wars-történetben alakította Calrissian fiatalabb énjét.

“Ő egy teljesen új generáció tagja. Bármit megalkot, amit csak kell, hogy vonzóvá tegye a karaktert. Nagyon tehetséges fiatal srác, és nagyon fantáziadús. Úgy értem, nem az én dolgom, hogy megmondjam, mit kellene csinálnia a karakterrel ebben a szakaszban” - tette hozzá Williams.

A színész azt is elmondta, hogy korábban találkozott Gloverrel, amely során igyekezett tanácsokkal ellátni őt.

“Volt egy kellemes kis ebédem vele. Ő egy elbűvölő fiatalember. Rendkívül tehetséges. De nem látom őt... Úgy értem, ha Lando Calrissianról van szó, csak egy Lando Calrissian van. Én alkottam meg ezt a karaktert. Azt mondtam neki, hogy legyen sármos - két szó! Csak ennyit kellett mondanom neki. Csak ennyi jutott eszembe” - mondta Williams.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Szállj fel az Ezeréves Sólyomra és utazz egy messzi-messzi galaxisba egy vadonatúj Star Wars-történetben a galaxis legkedveltebb gazfickójával. Vakmerő alvilági kalandok során... több»