Csomó vadonatúj fotó érkezett Tarantino új filmjéhez

2019 augusztusában érkezik majd meg hozzánk Quentin Tarantino legújabb alkotása, a Volt egyszer egy Hollywood, ami igazi sztárparádét ígér – és azt, hogy a filmes visszatér régi stlusához, már ami a történetmesélést illeti.

A filmben Leonardo DiCaprio és Brad Pitt játssza a főszerepet, mint két népszerű filmes – akik a tévés sikeres után megpróbálnak visszatérni a nagyvászonra, ám ez a Hollywood már nem az a Hollywood, amit ismernek. A sztori 1969-ben játszódik, ami több szempontból is fontos fordulópontja volt az amerikai kultúrának, nem beszélve arról, hogy a történet hátterében zajlik a Manson-féle tömeggyilkosság, aminek áldozatául esik a filmben feltűnő Sharon Tate is, Roman Polanski terhes felesége.

A filmben DiCaprio és Pitt mellet olyan nevek tűnnek még fel, mint Al PacinoMargot RobbieKurt RussellTim RothMichael Madsen Dakota Fanning, James Marsden, Lena Dunham, Damian Lewis, Emile Hirsch, Timothy Olyphant és Burt Reynolds – és sokan valós, létező színészek és az álomgyárban tevékenykedő személyek bőrébe bújnak majd.

A film így nemcsak kivitelezésében, hanem történetében is egy igazi tablót tart majd a nézők elé – nem csoda, hogy már most is igen nagy érdeklődés övezi.

A Vanity Fairnek köszönhetően pedig végre megérkezett az első adag, hivatalos fotó: