Bár az utóbbi időben meglehetősen csendes volt a Deadpool 3 háza tája, most végre ismét friss információk láttak napvilágot a produkcióval kapcsolatban.

A franchise harmadik része több szempontból is izgalmasnak számít, egyrészt ez lesz az első  X-Men film, amely már a Disney égisze alatt készül, miután felvásárlásra került a 20th Century Fox stúdió, és mint az már korábban hivatalossá vált, hogy Ryan Reynolds mellett Hugh Jackman is visszatér Rozsomák szerepében.

A Hollywoodban hónapokon át tartó színész- és írósztrájk viszont ellehetetlenítette a Deadpool 3 munkálatait, amely csak nemrégi tudott folytatódni. Most azonban egy friss fotó is napvilágot látott a forgatásról, amelyen nem más, mint Victor Creed, azaz Kardfogú látható.

Kardfogú megjelenése viszont sokkal inkább a Bryan Singer rendezésében készült X-Men - A kívülállók filmből ismertéhez hasonlít, míg a 2009-ben megjelent X-Men kezdetek: Farkas filmben már Liev Schreiber formálta meg a karaktert.

A Shawn Levy rendezésében készülő Deadpool 3-ra viszont még egy darabig várnunk kell, hiszen a film a tervek szerint 2024 júliusában debütál majd, a további szerepekben pedig érkezik Jennifer Garner, Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, Leslie Uggams és Matthew Macfadyen.

80 Deadpool 2  (2018)

akció | kaland | sci-fi | vígjáték

Wade Wilson, azaz Deadpool túlél egy majdnem végzetes kimenetelű ostoba balesetet, ám az is lehet, hogy az egy előre eltervezett támadás volt. Szerencsétlenségben hősünk... több»