Erre a 8 új sorozatra és évadra érdemes lesz rákattannod jövő héten (április 15-21, 2024)

Ha van Netflix, HBO Max, SkyShowtime vagy Disney+ előfizetésed, akkor jövő héten sem fogsz unatkozni. A legnagyobb streaming szolgáltatók ugyanis ismét egy sor új sorozattal és évaddal készülnek. Az újdonságok közt ott van az Egy úr Moszkvában és A szimpatizáns, de új évaddal jelentkezik a The Circle - USA is.

Az FX Viszály: Capote és a hattyúk - 2. évad valóságos sztárparádét ígér, hiszen Naomi Watts, Demi Moore, Diane Lane, Chloë Sevigny és Calista Flockhart is felbukkan benne. A történet szerint a híres író, Truman Capote több női barátnőjét – akiket „hattyúinak” nevezett – hátba szúrta, amikor 1975-ben az Esquire-ben megjelentette A baszk part 1965 című regényét.

Hatodik évadjához ért a The Circle – USA. Ebben a reality show-ban minden játékos elszigetelten él saját kis apartmanjában, és csupán egy belső rendszer segítségével kommunikálhatnak egymással. Az új évadban új influenszerek debütálnak, akikre új kihívások, de a már jól ismert játékszabályok várnak.

Az Egy úr Moszkvában című sorozatban egy orosz arisztokrata megmenekül a haláltól, de házi őrizetbe kerül a bolsevik forradalom kellős közepén. A sorozatban Ewan McGregor és Mary Elizabeth Winstead is szerepel.

Szintén hollywoodi sztárra épít A szimpatizáns, hiszen a főszerepben Robert Downey Jr..-t láthatjuk. A vietnami háború vége felé egy, a dél-vietnami hadseregbe beépített kém az Egyesült Államokba utazik, és egy menekült közösségben telepedik le, ahol továbbra is titokban kémkedik, és jelentést tesz a vietkongoknak.

A Piszkos játék című valóságshow-ban 13 játékos versenyez egy luxusvillában elfoglalt helyért és 150 000 euróért. Az Élő bolygónk pedig megdöbbentő tudományos felfedezésekre épít, illetve lenyűgöző felvételekkel mutatja be világunk flóráját és faunáját.

Aki a vígjátékokat szereti, annak Az Upshaw család lehet érdekes választás. Egy afro-amerikai család élete Indianában nem a legkönnyebb, miközben próbálnak működőképes életet teremteni maguknak mindenféle használati utasítás nélkül. Aki viszont a horrorra és az animékre esküszik, annak a Grimm: Horrorvariációk lehet a befutó. A klasszikus Grimm testvérek történetei által ihletett antológia hat sötét fordulatú tündérmesét tartalmaz, amelyek az emberi vágyak árnyékos oldalát tárják fel.

#8

animáció | dráma | fantasy

Netflix

A klasszikus Grimm testvérek történetei által ihletett antológia hat sötét fordulatú tündérmesét tartalmaz, amelyek az emberi vágyak árnyékos oldalát tárják fel. több»

Egyszer volt, hol nem volt, Jákob és Vilmos testvérek összegyűjtötték a meséket az ország minden tájáról, és könyvbe foglalták őket. De a történet ennél többről szól. Volt egy sokkal fiatalabb húguk is, az ártatlan és kíváncsi Charlotte, akit nagyon szerettek. Egy nap, amikor a testvérek szokás szerint mesét meséltek Charlotte-nak, látták, hogy a lány arca kissé melankolikusan fest. "Gondolod, hogy tényleg boldogan éltek, amíg meg nem haltak?" - kérdezte. A klasszikus Grimm testvérek történetei által ihletett antológia hat sötét fordulatú tündérmesét tartalmaz, amelyek az emberi vágyak árnyékos oldalát tárják fel. Premier április 17-én a Netflixen.
#7

76 Az Upshaw család  (2021)

(2)

vígjáték

Netflix

Egy afro-amerikai család élete Indianában nem a legkönnyebb, miközben próbálnak működőképes életet teremteni maguknak mindenféle használati utasítás nélkül. több»

Bennie Upshaw, egy indianapolisi fekete munkáscsalád feje, egy bájos, jó szándékú szerelő és egy életre szóló zűrzavar, aki csak próbál a lehető legjobban helytállni és gondoskodni családjáról - feleségéről, Regináról, két kislányukról és elsőszülött fiát, a tinédzser fiút, akit egy másik nőtől nemzett - és elviselni a szardonikus sógornőjét, mindezt a siker tervei nélkül. De Upshawék elhatározzák, hogy együtt sikerülni fog, és együtt jutnak el a következő szintre. A következő részben Upshawék tovább lovagolják meg az élet hullámvölgyeit, beleértve az új munkahelyeket, a nagyobb álmokat, az egészséggel kapcsolatos küzdelmeket és néhány komolyabb életbeli meglepetést, de még mindig kitartanak a családdal járó szeretet mellett. Premier április 18-án a Netflixen.
#6

67 Élő bolygónk  (2024)

(1)

dokumentum

Netflix

Bolygónk kék és zöld színfoltjai szinte lüktetnek az élettől. A dokumentumfilm megdöbbentő tudományos felfedezésekre épít, illetve lenyűgöző felvételekkel mutatja be... több»

Bolygónk kék és zöld színfoltjai szinte lüktetnek az élettől. A dokumentumfilm megdöbbentő tudományos felfedezésekre épít, illetve lenyűgöző felvételekkel mutatja be világunk flóráját és faunáját. Premier április 17-én a Netflixen.
#5

valóságshow

Netflix

13 játékos versenyez egy luxusvillában elfoglalt helyért és 150 000 euróért ebben a kiszámíthatatlan stratégiai és túlélési játékban. több»


Szereplők: Claude Dartois
13 játékos versenyez egy luxusvillában elfoglalt helyért és 150 000 euróért ebben a kiszámíthatatlan stratégiai és túlélési játékban. Premier április 17-én a Netflixen.
#4

80 A szimpatizáns  (2024)

(1) (1)

dráma | thriller | történelmi

HBO Max | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

A vietnami háború vége felé egy, a dél-vietnami hadseregbe beépített kém az Egyesült Államokba utazik, és egy menekült közösségben telepedik le, ahol továbbra is titokban... több»

A vietnami háború vége felé egy, a dél-vietnami hadseregbe beépített kém az Egyesült Államokba utazik, és egy menekült közösségben telepedik le, ahol továbbra is titokban kémkedik, és jelentést tesz a vietkongoknak. Premier az HBO Maxon április 15-én.
#3

dráma | thriller | történelmi

SkyShowtime

Egy orosz arisztokrata megmenekül a haláltól, és házi őrizetbe kerül, miközben a bolsevik forradalom zajlik a szemei előtt. több»

Egy orosz arisztokrata megmenekül a haláltól, és házi őrizetbe kerül, miközben a bolsevik forradalom zajlik a szemei előtt. Premier április 18-án a SkyShowtime-on.
#2

Netflix

Ebben a reality show-ban minden játékos elszigetelten él saját kis apartmanjában, és csupán egy belső rendszer segítségével kommunikálhatnak egymással. több»

Ebben a reality show-ban minden játékos elszigetelten él saját kis apartmanjában, és csupán egy belső rendszer segítségével kommunikálhatnak egymással. Évadpremier a Netflixen április 17-én.
#1

dráma

Disney+

A híres író, Truman Capote több női barátnőjét – akiket „hattyúinak” nevezett – hátba szúrta, amikor 1975-ben az Esquire-ben megjelentette A baszk part 1965 című... több»

A híres író, Truman Capote több női barátnőjét – akiket „hattyúinak” nevezett – hátba szúrta, amikor 1975-ben az Esquire-ben megjelentette A baszk part 1965 című regényét. Premier április 17-én a Disney+-on.