Ez a dínó a Jurassic World 3-ban olyan, mint Joker a rendező szerint

Idén nyáron megérkezik a hazai mozikba a Jurassic World: Világuralom, amely egy újabb eddig ismeretlen dínót mutat be, Colin Trevorrow pedig egy meglehetősen szokatlan hasonlattal élt, hogy érzékeltesse, mire is számíthatnak a nézők.

Az 1993-ban megjelent Jurassic Park esetében még “elegendő” volt, hogy néhány Velociraptor és egy T-Rex a frászt hozza a nézőkre, az új trilógia esetében viszont már emelték a tétet, és egy új fiktív fajt, az Indominus Rexnek elnevezett hibrid példányt hoztak létre.

Az Empire magazin elsőként közölt fotót a folytatásban látható Gigantosaurusról, ezúttal viszont egy olyan fajról lehet szó, amely valóban létezhetett a kréta időszakban, és amelynek maradványaira az 1980-as évek végén bukkantak rá először.

“Olyasmit akartam, ami olyan, mintha Joker lenne. Csak azt akarja látni, hogy a világ elég” - nyilatkozta Trevorrow a dínóval kapcsolatban, utalva erre Christopher Nolan A sötét lovagban szereplő Jokerrére, akit Heath Ledger formált meg annak idején.

Az Empire egyébként két Jurassic World tematikájú címlapot is közölt, amelyeket lentebb meg is tekinthettek, a film június kilencedikén érkezik a hazai mozikba.

akció | kaland | sci-fi | thriller

SkyShowtime (2023.02.14.)

A 2015-ben megjelent Jurassic World egy teljesen új fejezetet nyitott Steven Spielberg által megteremtett kultikus franchise történetében. Négy évvel a Nublar-sziget pusztulása után... több»