Ez a fiatal színésznő lesz Ariel az élőszereplős A kis hableányban?

A Disney-nek nagyon bejött, hogy eredeti, animációs klasszikusaiból elkészítse az élőszereplős változatot, ezért nincs megállás: szépen sorban érkeznek a következő években is a nagyszabású, gigaprodukciókként feldolgozott, régi mesék.

Teljesen érhető, hogy addig szeretnék ütni a vasat, amíg meleg, ezért hamarosan érkezik a Tim Burton rendezte Dumbó, Jon Favreau Az oroszlánkirálya, az Aladdin pedig  Guy Ritchie rendezésében, és igen, természetesen kapunk egy kis hableányt is.

A most felröppent pletyka szerint az élőszereplős változat főszerepét Zendayanak ajánlották fel, és bár a stúdió jelenleg még hallgat erről, és nem is kommentálták a friss, kiszivárgott infót – amennyiben ez igaz, akkor izgalmas döntés, hogy a főszereplőket a jelek szerint nem fehér színészeknek szánják.

A forgatási helyszín a tervek szerint Puerto Rico és Fokváros lesz majd, Rob Marshall választották a rendezői székbe, a forgatókönyvet pedig Jane Goldmanra bízták. A filmben természetesen elhangzanak majd régi és új dalok is, ahogy az egy családi Disney alkotáshoz illik.