Kristen Stewart (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) szkeptikusan nyilatkozott a Marvel Moziverzumhoz való csatlakozásról, és elsősorban a stúdiórendszer korlátaira hivatkozott.

A színésznő "Not Skinny but Not Fat" podcastben megemlítette, hogy élvezi a nagyszabású filmeket, de egy esetleges Marvel-projektet "rémálomnak" nevezett a stúdiórendszer jelentős változtatásai nélkül.

"Valószínűleg soha nem fogok Marvel-filmet csinálni... ez egy kib*szott rémálomnak hangzik, igazából" - idézi Stewartot a Variety.

Stewart kiemelte az ilyen filmek személytelen jellegét, amelyet inkább algoritmusok, mint egyéni kreativitás befolyásolnak. Ugyanakkor nem zárta ki teljesen a lehetőséget, utalva arra, hogy esetleg megfontolná, ha az iparág megváltozna, vagy ha valaki, például a Barbie direktora, Greta Gerwig rendezné.

"Annyi pénzt és bizalmat kellene egy emberbe fektetni... és ez nem történik meg. És ezért a végén ez az algoritmikus, furcsa élmény következik be, ahol egyáltalán nem érzed személyesnek a dolgot. Tehát valószínűleg nem. De talán a világ megváltozik. Hogy mondhatnék nemet, amikor talán egy nap ... ha Greta Gerwig megkérne, hogy csináljak egy Marvel-filmet, akkor elvállalnám" - mondta.

Kristen Stewart a napokban azzal került a figyelem középpontjába, hogy arról beszélt, a való életben hamar szakított volna az Alkonyat Edwar Cullenjével. Ennek okáról itt írtunk bővebben.

A színésznő új filmje, a Kivérző szerelem idén júliusban debütál a hazai mozikban.

akció | kaland | krimi | romantikus | thriller

Lou, a visszahúzódó tornatanárnő első találkozásukkor azonnal beleszeret Jackie-be, a Vegasba tartó ambiciózus testépítőbe. Intenzív románcuk veszélybe kerül, amikor... több»