Kristen Stewart (legutóbbi szerepei a cikkük galériájában) az Alkonyat szerepére reflektálva megjegyezte, hogy a Robert Pattinson által alakított Edward Cullennel már korán elváltak volna útjaik a férfi irányító hajlamai miatt, írja a Variety.

Bella Swan karakteréről beszélve Stewart kritizálta, hogy Edward nem engedi meg Bellának az önállóságot, különösen ami abbéli vágyát illetően, hogy vámpírrá váljon.

"Ő megpróbálta valahogyan irányítani, hogy a lány döntsön-e saját maga vagy sem. Én azonnal szakítottam volna vele." 

"Úgy értem, ha én azt mondtam volna, 'Hé, ki akarom próbálni', ő pedig azt mondta volna, 'Nem, ez csak nekem való', én azt mondtam volna, 'Hát, ez is csak nekem való. Az egész életem. Nélküled" - mondta Stewart.

"Igen. Értem, hogy meg akarta védeni, de hagyni kell, hogy a lány maga döntsön."

Stewart meglátásait a Love Lies Bleeding sajtókörútja során osztotta meg, kiemelve kritikus véleményét az Alkonyat párkapcsolati dinamikájáról.

A színésznő új filmje, a Love Lies Bleeding egy leszbikus szerelmi történet egy edzőterem vezetőjéről, Lou-ról, aki belezúg egy feltörekvő női testépítőbe, csakhogy Lou bűnöző családjának ténykedései sötét fordulatokat tartogatnak a számukra.

akció | kaland | krimi | romantikus | thriller

Lou, a visszahúzódó tornatanárnő első találkozásukkor azonnal beleszeret Jackie-be, a Vegasba tartó ambiciózus testépítőbe. Intenzív románcuk veszélybe kerül, amikor... több»