Ez Tarantino legrosszabb filmje... Tarantino szerint

Az utóbbi időben egyre jobban foglalkoztatja a rajongókat Quentin Tarantino utolsó filmje, noha a rendező több ötlettel is előállt a produkció kapcsán, konkrétumot egyelőre azonban továbbra sem kaptunk.

Néhány korábbi interjúban Tarantino elárulta, hogy néhányszor már felmerült benne, hogy elkészítse a Kutyaszorítóban rebootját, illetve azt a lehetőséget sem vetette el, hogy trilógiává egészítse ki a Kill Bill filmeket.

Arról viszont ritkán esik szó, hogy maga Tarantino melyik filmjét is tartja a leggyengébbnek, egy friss interjú során azonban a rendező erről is lerántotta a leplet. “Számomra nagyon fontos, hogy egy fantasztikus filmográfiát hagyjak magam után. Szerintem a Halálbiztos a legrosszabb film, amit valaha készítettem. Mintha a bal kezemet használtam volna csupán. Persze nem gondolom, hogy annyira rosszul sikerült volna, így ha valóban ez lesz a legrosszabb rendezésem, amit valaha összehoztam, akkor meg leszek elégedve magammal” - mondta Tarantino.

dráma | krimi | thriller

Quentin Tarantino első nagyjátékfilmje limitált vetítéssorozatban digitálisan felújítva visszatér a mozikba, a klasszikus 1992-es szinkronnal és feliratos változatban is.  A... több»