Ezra Miller kikérte magának, hogy a rendőrök helytelen névmást használtak rá

Március végén tartóztatták le a Flash – A Villám és a Legendás állatok és megfigyelésük sztárját, Ezra Millert. A 29 éves színész Hawaii-n egy karaoke bárban balhézott össze több vendéggel és a vendéglátóhely vezetőjével, aki aztán rendőri intézkedést kért ellene. A kiérkező járőrök testkamerájának felvételeit most mutatták be a bíróságon.

Ezra Millert a bárban zavarták a karaokezó vendégek, ezért előbb trágárságokat üvöltözött nekik, majd később el is vette a mikrofont egy 23 éves nőtől. Ugyanazon az estén egy dartsozó férfival is összebalhézott, a bár vezetője pedig hiába kérte, hogy nyugodjon meg.

A kiérkező rendőrök intézkedés alá vonták a színészt, erről készültek testkamerás felvételek. Ezeken az hallható, ahogy Ezre Miller zenészként hivatkozik magára, ezért az esetleges idegsérülések elkerülése végett arra kérte a rendőröket, hogy ne szorítsák a csuklójára a bilincset.

Ennél viszont érdekesebb az a részlet, ahol a rendőr uramnak szólítja a színészt, aki erre kijavítja, hogy ő nem úr, mivel transznemű és nem bináris. A rendőr azt válaszolja neki, hogy csak udvarias akart lenni, de a színész erre csak annyit felel, hogy ha még egyszer eltéveszti, azt már szándékos bigottságnak fogja venni.

A felvételen az is hallható, ahogy az intézkedés során a színész üvöltözik a rendőrökkel, a jelvényszámukat követeli. Majd amikor megmotozzák, ismét arra hivatkozik, hogy ő nem bináris és nem akarja, hogy egy férfi motozza meg.

Ezra Miller a bíróságon nem tagadta az ellene felhozott vádakat, ezért a bíró 500 dollár bírságra és a Hawaii-n, a Hilo Silva Streeten található karaoke bár elkerülésére kötelezte.