Ezt a 4 sorozatot kötelező lesz látni októberben

A hatalmas várakozásoknak vége, hiszen ebben a hónapban folytatódnak a legnépszerűbb sorozatok. A Netlflix mellett a Disney+ és a HBO Max is rákapcsolt, így érkezik a Rick és Morty hetedik évada, a Lupin harmadik évada és a Loki második évada.

Ez pedig csak a jéghegy csúcsa, hiszen ezúttal egy igazi klasszikus feldolgozása is helyet kapott az alábbi összeállításunkban. Kellemes böngészést kívánunk!

#4

83 Loki - 2. évad  (2023)

(2)

akció | fantasy | kaland

Disney+

A sorozat második évadában Loki Mobiusszal, Hunter B-15-tel és az időt felügyelő szervezet többi tagjával együttműködve próbál eligazodni a multiverzumban, hogy megtalálja... több»

Megérkezett a legsikeresebb Marvel-sorozat, a Loki második évada. A sokkoló évadzáró után veszi fel a fonalat, amikor Loki egy rendkívül félelmetes harc kellős közepén találja magát. Premier október 6-án a Disney+-on.
#3

animáció | kaland | vígjáték

HBO Max

Rick és Morty visszatértek, és minden eddiginél hűségesebbek önmagukhoz! Ebben a hetedik évadban sincs hiány fordulatokban: Mi ütött Jerrybe? Az ördög Summerbe öltözik? És... több»

Dan Harmon és Justin Roiland által készített és egy évtizede debütált animációs sci-fi sitcom, a Rick and Morty hetedik évada ebben a hónapban debütál sokak örömére. A Rick és Morty egy szociopata tudósról szól, aki őrülten veszélyes kalandokba rángatja bele unokáját. Elképesztően szatirikus széria, amelynek humora alaposan megosztotta mindig is a közönségét. Premier október 16-án az HBO Maxon.
#2

76 Az Usher-ház bukása  (2023)

(13) (1)

dráma | horror

Netflix

Mike Flanagan univerzuma egyre bővül, ezúttal Edgar Allan Poe 1839-ben megjelent, The Fall of the House of Usher című novelláját dolgozza fel a legújabb sorozatában. A horrordráma... több»

Edgar Allan Poe 1839-ben megjelent, azonos című novellájának modern feldolgozása, amely egy férfiról szól, aki meglátogatja egy betegeskedő barátját, miután segítséget kért tőle. Minden egyes epizód egy Poe-novella vagy vers után kapta a címét. A produkción Mike Flanagan dolgozott, akinek A Hill-ház szellemét és a Mise éjfélkort is köszönhetjük. Premier október 12-én. A Hill-ház szelleme
#1

83 Lupin - 3. évad  (2023)

(2)

akció | dráma | krimi

Netflix

Assane-nak most bujkálva kell megtanulnia, hogyan éljen távol a feleségétől és a fiától. A miatta elszenvedett kellemetlenségek miatt Assane nem bírja tovább, és úgy dönt,... több»

Mindig is volt valami irgalmatlanul addiktív ebben a francia gyártású sorozatban.  A Lupin szórakoztató, stílusos és akciódús, ráadásul, ráadásul eképesztően hangulatos. Amikor utoljára láttuk Assane-t, éppen a rendőrség elől menekült. Hubert Pellegrini gyilkossággal vádolta meg, így hősünknek nem maradt más választása, minthogy bújkálni kezdjen, most viszont visszatért. Premier október 5-én.