Fellépése előtt támadtak rá, kórházba szállították az SNL népszerű humorista-színészét

A Saturday Night Live sztárját, Chris Reddet, egy férfi ököllel "arcon ütötte", amikor megérkezett egy New York-i komédia klubba.

A hazai közönségnek olyan filmekből és sorozatokból csenghet ismerősen a neve, mint a Vámpírok Bronx ellen, a Will és Grace, a Popsztár: Soha ne állj le (a soha le nem állással) vagy az Empire.

A 37 éves komikus éppen kiszállt az autójából a Greenwich Village-i Comedy Cellar előtt, amikor egy biztonsági őr egyenruhába öltözött férfi odarohant hozzá, és állítólag bántalmazta - számol be a TMZ - A humorista egy Greg Yuna-láncot viselt, ami szétesett, amikor a gyanúsított állítólag megragadta, miközben elfutott a tetthelyről.

Chris-t, aki aznap este lépett volna fel a helyszínen, kórházba szállították, de a hírek szerint jó állapotban van, miután mély vágást kapott be az orrára. A nyakláncát is sikerült visszaszereznie a helyszínről. A rendőrség a helyszínre sietett, de nem tudták megtalálni a férfit.  Az eset szerda este 21:40-kor történt, a komédiaklubban tartott előadása előtt.

Az állítólagos támadás alig néhány héttel azután történt, hogy kiderült, hogy Christina Evangeline-nel, a sztár társának, Kenan Thompsonnak az exfeleségével randizik. Chris és Kenan színésztársak az SNL-ben. 

A TMZ szerint a két komikus között nincs rossz kapcsolat. Kenan júniusban adta be a válókeresetet Christinától, de a pár állítólag 2019 óta külön él.

Kenan és Christina 11 évig voltak házasok, mielőtt idén májusban felröppent a hír, hogy elválnak. 2 közös lányuk van - a 8 éves Georgia és a 4 éves Gianna -, és a TMZ értesülései szerint Kenan a válókeresetében azt kérte, hogy a felügyeleti jogot egyenlően osszák fel.

Chris ebben a hónapban jelentette be, hogy öt évad után elhagyja a Saturday Night Live-ot, ezzel május óta ő lett a nyolcadik szereplő, aki távozik a showból. A humorista az Audible Audible Audio-nál dolgozik egy új projekten, az SNL producerével, Lorne Michaelsszel.  

Közben Kenan állítólag maga is mással randizik, és állítólag nem neheztel a Chris és Christina közötti feltételezett románc miatt. A két férfit a Saturday Night Live-on túl szakmai kapcsolat is összeköti - Chris szerepelt Kenan saját gyártású NBC-s sitcomjában, amely idén májusban két évad után véget ért.

Eközben Chris és Christina a jelek szerint már hat éve ismerik egymást, vagyis körülbelül egy évvel azelőtt, hogy Chris a Saturday Night Live egyik szereplője lett.