Florence Pugh, a Fehér éjszakák színésznője nemrég a saját bőrén is tapasztalta meg, hogy a hírnév bizony rossz dolgokkal is jár. Pugh ugyanis rengeteg támadást kapott, miután egy áttetsző Valentino ruhában pózolt.

Florence Pugh néhány nappal ezelőtt került a címlapokra, amelyeken egy áttetsző Valentino ruhában látható, a színésznő az Instagramon is megosztotta fotókat, amelyeket “freedthenipple” hashtaggel jelölt meg.  Pugh könnyedén vette azt a gyűlölethullámot, amely rázúdult az elmúlt napokban, mindemellett pedig több pályatársa is kiállt mellette.

Először A Bridgerton család színésze Rege-Jean Page, legutóbb pedig Jessica Chastain követte a példáját az Instagramján. Chastain továbbosztotta Pugh posztját a sztorijában az alábbi szöveggel:

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Florence Pugh (@florencepugh) által megosztott bejegyzés

“Miért olyan félelmetes néhány férfi számára, hogy rájöjjenek, hogy a nők az engedélyük nélkül is szerethetik a testünket? Nem tartozunk hozzátok” - írta Chastain.

Ahogy fentebb is említettük, A Bridgerton család sztárja, Regé-Jean Page egyike volt azoknak a hírességeknek, akik az elsők között vették védelmükbe a színésznőt:

“Nézzétek meg magatokat, srácok! Aztán nézzétek meg a haverjaitokat, és emeljétek fel a hangotok, amikor itt az ideje. Amikor a fiúk elvetik a sulykot, szólaljatok fel. Az a furcsa a nőgyűlöletben, hogy a férfiak tényleg hallgatnak a többi férfira, szóval tegyétek a dolgotokat, mert különösen a következő néhány év lesz alkalmas arra, hogy odafigyeljetek, és vállaljatok némi felelősséget, tegyétek ezt mindenki érdekében” - írta a színész.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Florence Pugh (@florencepugh) által megosztott bejegyzés

Maga Pugh szintén reagált a gyűlölködő megjegyzésre, a színésznő az alábbiakat írta a közösségi médiában: “Érdekes volt látni és tanúja lenni annak, hogy a férfiak milyen könnyen képesek teljesen tönkretenni egy nő testét, nyilvánosan, büszkén, mindenki számára láthatóan. Nem ez az első alkalom, és biztosan nem is az utolsó, hogy egy nő idegenektől hallja, hogy mi a baj a testével, ami aggasztó, az az, hogy egyes férfiak mennyire közönségesek tudnak lenni. Szerencsére én már megbékéltem a saját testem azon adottságaival, amelyek meghatároznak engem. Boldog vagyok a testem összes “hibáival” együtt, amelyre 14 éves koromban rá sem tudtam ránézni.”

Florence Pugh-t legközelebb a Nincs baj, drágám című filmben lesz látható, amely a tervek szerint idén szeptemberben kerül a mozikba.