Három szóban üzent Daniel Craig a következő James Bondnak

Az utóbbi hónapokban szinte minden napra jutott egy hír James Bondról. Hol arról olvashattunk, hogy Daniel Craig ötödik és egyben utolsó James Bond-filmje késik, hol pedig arról, hogy ha egyszer végre bemutatják, ki lehet majd utána a következő? A mai hírünk egy picit elüt a két fő zsánertől. Daniel Craig üzent ugyanis az utódjának.

Természetesen az egész rajongótábort hónapok óta lázban tartja, hogy ki lehet majd a következő James Bond. Olyan nevek repkednek hétről hétre, mint Tom Hardy, Idris Elba, Henry Cavill vagy épp az eddigi legmeredekebb, Harry Styles. De akárki legyen is végül a befutó, Daniel Craig már üzent is neki.

Rövid, tömör és lényegre törő tanáccsal szolgált a következő James Bondnak: „Ne cseszd el!” Bizony, ez egy nagyon jó tanács, amit nem csak az utódja fogadhat meg, de úgy általában is ráhúzható mindenre. És még igaza is van. Persze Daniel Craig végül egy picit kibővítette a mondandóját: „Ez egy nagyszerű, fantasztikus dolog. Tedd jobbá, mint ahogyan kaptad!”.

És, hogy ő maga megfogadta-e a saját maga tanácsát? Ezzel persze biztosan lesznek, akik vitatkoznak, de a többség szerint nagyon is. Sokan minden idők egyik legjobb 007-es ügynökének tartják, aki valóban elég jelentős alakuláson és fejlődésen ment keresztül az eddigi négy filmjében. Hogy az ötödik, a 007 Nincs idő meghalni folytatta-e ezt a sort, arról megoszlanak a vélemények, így ennek eldöntését a kedves olvasóra bízzuk.

akció | kaland | thriller

Az ikonikus brit titkosügynök, James Bond megpróbálja a háta mögött hagyni a múltját, kilépve az MI6-ből és a feladva a királynő és a korona védelmét Jamaicán telepszik... több»