Harry Potter: 'Újra együtt' - Itt az első fotó, és a nosztalgia nem is lehetne édesebb (kép)

A következő év garantáltan jól indul majd a Harry Potter rajongóknak, hiszen érkezik a Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, amely újra összehozza a népszerű franchise szereplőit.

Az HBO korábban már sikeresen próbálkozott az “újra együtt” koncepciójával, idén tavasszal jelent meg a Jóbarátok: Újra együtt, amelyet bár kissé felemás módon fogadott a kritika, ettől függetlenül a műsor sokak szemébe csalt könnyeket.

Persze jó eséllyel a Harry Potter változat is hozza majd a nosztalgikus hangulatot, hiszen a műsorban ott lesz Gary Oldman, Emma Watson, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Daniel Radcliffe, Tom Felton, Rupert Grint és még számos ikonikus sztár.

A Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts kulisszatitkairól egyelőre nem sokat lehet tudni, mindenesetre végre kaptunk egy fotót a műsorból, amely 2022. január elsején jelenik meg.

családi | dokumentum

A Harry Potter-széria sztárjai visszatérnek az első film megjelenésének huszadik évfordulója alkalmából. Az eredeti szereplők az HBO Max jóvoltából találkoznak újra. A... több»