A True Detective: Night Country a harmadik epizóddal tovább növelte a nézettségét, és 2,7 millió nézőt csábította a képernyők elé annak ellenére, hogy az NFC bajnoki meccs ellenében került adásba.

Az epizód nézettsége 5%-os növekedést jelent az előző epizódhoz képest, mely már 10,7 milliónál jár, és követi az évad növekedési trendjét.

Az első epizód nézettsége jelentősen nőtt a sugárzást követően, ami jól mutatja a sorozat növekvő népszerűségét az HBO Maxon. A Jodie Foster és Kali Reis főszereplésével készült sorozat a népszerűségét tekintve ebben a szakaszban megelőzi az HBO olyan korábbi sikersorozatait, az Utódlás 4. évada és A Fehér Lótusz 2. szezonja.

A lemaradtál volna a legújabb epizódról, a mafabos adatlapról el is indíthatod az HBO Max logójára kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | krimi | misztikus

Liz Danvers és Evangeline Navarro nyomozók hat férfi eltűnése kapcsán kutatnak, akik a Tsalal sarkvidéki kutatóállomáson dolgoznak, ahol az éjszaka több mint 24 órán át tarthat. több»